Diskuterer deltakelse i Audi Cup i sommer

Det kan bli treningskamp mot Bayern München på Allianz Arena for Jürgen Klopp og hans disipler.

14. mar 2017 kl 08.28 Einar Kvande

Liverpool er i ferd med å legge sine planer for sommerens preseason-oppkjøring, og James Pearce i Liverpool Echo melder at Anfield-klubben kan komme til å møte Bayern München i en prestisjefull treningskamp på Allianz Arena som en del av sommeroppkjøringen foran sesongen 2017-18.

Echo forstår det slik at Liverpool er i samtaler om en mulig deltakelse i Audi Cup tidlig i august.

Turneringen spilles over to dager, og skal ha fire deltakerlag. Bayern München er vertskap for turneringen. Liverpool er garantert to kamper mot toppklubber dersom Anfield-klubben velger å delta.

Turneringen ble sist arrangert i 2015, da Bayern slo Real Madrid i finalen, mens Tottenham vant bronsefinalen mot AC Milan.

Manchester United, Boca Juniors, Barcelona og Manchester City er andre klubber som tidligere har deltatt i turneringen.

Kampene i årets Audi Cup skal spilles 1. og 2. august, men arrangøren sier at datoene kan endres frem til deltakerklubbene er bekreftet.

Shanghai og Hong Kong

Fra før er det klart at Liverpool vil besøke Shanghai og Hong Kong i juli, hvor de vil delta i Premier League's Asia Trophy.

I motsetning til i 2013 og 2015 kommer imidlertid Liverpool ikke til å reise til Australia som en del av sin preseasontur til Asia denne sommeren. Dette fordi Jürgen Klopp ønsker å redusere reisebelastningen som spillerne blir utsatt for.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]