– En av de viktigste kampene denne sesongen

Sadio Mané mener Burnley-kampen kan bli avgjørende for topp fire-ambisjonene.

11. mar 2017 kl 12.48 Arve Vassbotten

Liverpool er det eneste av lagene i topp seks som spiller Premier League-fotball i helgen. Det gir klubben en god mulighet til å sette et press på konkurrentene.

Med Liverpool-seier mot Burnley vil Liverpool ha 5 poengs forsprang på Arsenal og seks poeng på Manchester United etter 28 spilte kamper.

Bakdelen er at de to rivalene vil ha to kamper mindre spilt i serien når helgen er over, men de vil da ha et helt annet press på seg til å vinne sine kamper.

Må vinne

Sadio Mané understreker i et intervju med Liverpoolfc.com viktigheten av søndagens kamp.

– Nå må vi bevise at vi er tilbake på sporet og tilbake til å vinne, sier Liverpools toppscorer.

– Det er en av de viktigste kampene denne sesongen. Hvis vi ønsker å holde oss i topp fire må vi vinne, sier senegaleseren.

Ikke redd for å ta risiko

24-åringen synes likevel ikke Liverpool skal spille på det sikre mot Burnley.

– Vi er et lag som tar risiko. Det handler ikke om at vi ikke skal ta sjanser, hvis man ønsker å vinne må man gjøre det.

– Burnley er et godt lag. Vi vil forsøke å angripe dette som vi gjorde mot Tottenham og Arsenal hjemme. Vi vil gjøre alt for å vinne denne kampen, fordi det er så viktig.

Mané legger lite vekt på at Burnley ikke har vunnet på bortebane denne sesongen.

– Vi ser bare på oss selv, ikke hva de gjorde eller hva vi har gjort tidligere. Det er ikke viktig lenger. Det som er viktig er å ha stor motivasjon. Nå er selvtilliten tilbake, og vi ser bare fram til å vise oss fra vår beste side.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]