– En av våre beste kamper

Jürgen Klopp var meget godt fornøyd med 3-1 over Arsenal, og hvordan spillerne slo tilbake etter den svake innsatsen i Leicester.

4. mar 2017 kl 21.47 Einar Kvande

– Dette var en av våre beste kamper så langt, ut fra styrken til motstanderlaget. Vi gjorde det veldig bra, sa Klopp til BT Sport etter kampslutt.

– Vi har hatt en tøff uke etter tapet i Leicester, og da er det fint at det kommer en ny kamp. Vi må nesten være Premier Leagues berg- og dalbane. Slikt kan skje i utviklingen til et ungt lag. Vi slår de beste, men mangler stabilitet, slo tyskeren fast.

– Det var herlig å slå tilbake på denne måten etter tapet i Leicester. Alle spilte fantastisk. Vi var kompakte, og hadde kontroll på kampen. Vi visste at Arsenal ville forsøke å slå tilbake i andre omgang. De satte inn Sanchez, og spilte på en annen måte enn de hadde gjort før pause. Vi slapp inn et mål, men så fikk vi god kontroll på kampen igjen. Og til slutt satt en av kontringene slik den skulle, uttalte en lettet Liverpool-manager.

Liverpool er nå oppe på tredjeplass i Premier League igjen, men de andre topplagene har spilt færre kamper enn de røde.

– Selvsagt var det viktig å passere Arsenal på tabellen. Vi har vært langt nede den siste uken, og trengte et par dager til å fordøye tapet i Leicester.

– Ingen vet hva som vil skje resten av sesongen. Men jeg holder på med et langsiktig prosjekt her. Ingen i klubben tviler på hverandre, og vi skal lære av de dårlige kampene for å få den stabiliteten som kreves for en dag å gå til topps på tabellen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]