«En perfekt moderne fotballspiller»

Adam Lallana høster mange lovord for innsatsen for England.

27. mar 2017 kl 09.01 Arve Vassbotten

Adam Lallana spilte nok en god landskamp for England, da Litauen ble slått 2-0 i VM-kvalifiseringen søndag kveld. Lallana spilte blant annet fri Jamie Vardy på Englands andre mål.

Liverpool-spilleren ble blant annet kåret til banens beste av Sky Sports, som ga han ni på spillerbørsen etter kampen.

Ønsker å ha det travelt

«Liverpool-angriperen var den som sto fram for meg. Han var alltid på ballen og ønsket å ha det travelt. Han var involvert i alt for hjemmelaget, og jobbet bra med ballen på intrikate områder», skriver Sky Sports.

Også Daily Mailhar Lallana som sin bestemann, og gir han 8,5.

«Oser av evner med ballen, og arbeider enormt hardt for det. En perfekt moderne fotballspiller», er deres konklusjon.

«Adam Lallana skinte igjen, alltid en trussel med sine glidende bevegelser og presise berøringer», skriver The Times Chief Football Writer, Henry Winter, i sin kommentar fra kampen.

Skinner

Avisen gir Lallana 7 på børsen, som er likt med de andre med best karakter for England. «Han har innflytelse hver gang han spiller for England», står det i børsen der.

Det var i det hele tatt ikke den store kampen spillemessig for England, men også i The Mirror dras Lallana fram som en av de mer positive.

«Det er noen positive ting, spesielt Defoes retur og Adam Lallana som fremstår som England viktigste spiller og nok en gang skinte Liverpool-spilleren», skriver John Cross i avisen.

JUBEL:
JUBEL:   Adam Lallana jubler sammen med Eric Dier og kampens første målscorer Jermain Defoe.

Giggs: Lallana, England viktigste spiller

Ryan Giggs var også full av beundring for Lallana på ITV.

– Han er raskt i ferd med å etablere seg som Englands viktigste spiller. Han er alltid i bevegelse, han er alltid tilgjengelig og han er god med ballen. Det er vanskelig å ta ballen fra ham, han kan bevege seg uansett.

– Nå har han i tillegg begynt å score mål. Han har vært veldig imponerende. Systemet passer han, og han er vanskelig å få has på om du er forsvarsspiller, sa Giggs.

BBC har den første målscoreren Jermain Defoe som sin bestemann, men har Lallana på 7. Og skriver: «Utmerket. Energisk, kreativ og et perfekt touch for Jamy Vardies mål.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]