Ett hjemmetap siden november

Stoke City har kun tapt én av de ni siste hjemmekampene i ligaen - men tapet kom sist de spilte på bet365 Stadium.

7. apr 2017 kl 21.14 Arild Skjæveland

Denne sesongen startet tøft for Stoke. Det ble 1-4 tap hjemme i første hjemmekamp da Manchester City gjestet bet365. Det ble fulgt opp med 0-4 tap mot Tottenham, men i vinter fikk de orden på ting.

I forrige ligakamp ble det 1-2 tap mot Chelsea, i en kamp hvor det lenge så ut til at de skulle ta poeng. En sen scoring fra Gary Cahill like før slutt ga serielederen alle tre poengene.

Før det var laget på en imponerende rekke resultater. Lag som Everton og Manchester United måtte avgi poeng, og Mark Hughes sine menn hadde åtte kamper på rad uten tap. Forrige tapt før Chelsea kom mot Bournemouth i november, da Eddie Howe sitt lag vant 1-0.

Det har vært ganske målfattig på den forblåste stadion i Staffordshire denne sesongen. 19 scorede mål og 17 innslupne, og åtte av de innslupne kom i de to første ligakampene.

Liverpool på bortebane

Liverpool leverte gode resultater på fremmed gress i første halvdel av sesongen, og står nå med seks seire, fem uavgjorte og fire tap på sine reiser.

Problemet er at Liverpool så langt står uten borteseier i ligaen etter jul. Fem ligakamper har gitt tre poeng - uavgjort borte mot Sunderland, Manchester United og Manchester City, og tap mot Hull og Leicester.

Siste borteseier i Premier League kom på Goodison, da Sadio Manés sene scoring avgjorde.

Forrige sesong vant Liverpool 1-0 borte mot Stoke, da Philippe Coutinho sin sene scoring sørget for seier i sesongens første kamp. Da var det Brendan Rodgers som ledet laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]