Fansen mener Gini var best i mars

Georginio Wijnaldum er blitt kåret til «Standard Chartered Player of the Month» for mars.

4. apr 2017 kl 16.26 Einar Kvande

Det er andre gang denne sesongen at Gini er blitt kåret til «månedens spiller» av Liverpool-supporterne. Nederlenderen vant også tilsvarende avstemning for januar. Selv slår han fast at det føles bedre denne gangen.

Midtbanespilleren fikk 51% av stemmene i mars-kåringen, melder liverpoolfc.com , etter en måned der Liverpool slo Arsenal og Burnley, og spilte uavgjort mot Manchester City.

Adam Lallana kom på andreplass i avstemningen, med 13% av stemmene, mens Emre Can og Sadio Mané delte tredjeplassen med ni prosent av stemmene hver.

– Det føles bra. Enda bedre enn første gangen jeg vant denne prisen, for da hadde vi lagt bak oss en svak måned. Vi vant ikke kamper på den tiden. Derfor føles det mye bedre nå, selv om det alltid er hyggelig å bli kåret til «månedens spiller».

– Jeg håper vi er på vei mot storformen igjen, for det har vært flere ganger hvor vi har fått gode resultater i storkamper etterfulgt av tap i neste kamp. Men etter Arsenal vant vi mot Burnley, og nå slo vi Everton etter å ha spilt uavgjort mot City. Det ser ut som vi er på gang igjen, men vi må sørge for å bevise det.

Fornøyd med egen form

Wijnaldum startet alle Liverpools tre kamper i mars, og scoret i begge seirene på Anfield, mot Arsenal og Burnley.

– Jeg er godt fornøyd med egen form, og jeg er også fornøyd med at vi vinner kamper og at hele laget spiller bra, sier midtbanespilleren.

– Jeg er glad for at jeg kan hjelpe laget med å vinne kamper. Jeg forsøker å gjøre mitt beste, gi alt og bidra til at laget avslutter sesongen så høyt på tabellen som mulig. Jeg er veldig godt fornøyd akkurat nå, avslutter han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]