Spillerbørs Liverpool v Swansea:Firmino best da forsvaret sviktet

De røde slapp inn tre mål mot bunnlaget Swansea og hvor feil i de bakre rekker ga det første hjemmetapet på om lag et år.

21. jan 2017 kl 16.11 Torbjørn Flatin

Simon Mignolet 5 – Slapp inn tre mål hjemme mot Swansea uten at vi kan erindre noen spesielle feil. Ga ikke inntrykk av å ha autoritet i feltet og med sine fremspill.

Nathaniel Clyne 5 – Var et ofte brukt oppspillspunkt ute på høyrekanten spesielt før pause, men det ble lite ut av det. Er ikke bestandig helhjertet nok defensivt heller og kunne kanskje gjort mer i forbindelse med de to siste målene til Swansea.

Ragnar Klavan 4 – Hadde en transportetappe av en 1.omgang, men fikk trøbbel med store Llorente etter pause. Tapte duellen, i «samarbeid» med et par andre røde, da den den store spanjolen headet inn 2-0. Sleivet også ballen ut til Sigurdsson for seiersmålet.

Dejan Lovren 5 – Ga en noe unødvendig corner hvor han selv tapte hodeduellen mot Fernandez, og hvor Llorente satte 1-0 øyeblikket etter.

James Milner 6 – Uvanlig ujevn og upresis, i likhet med flere andre hos Liverpool. Får pluss for godt innlegg til redusering 1-2.

Jordan Henderson 6 – Løper og løper og gir aldri opp, men finner lite ro og rytme i sitt spill i dag.

Georginio Wijnaldum 5 – Fint forarbeid til 2-2, selv om det kanskje skulle ha vært avblåst for hands, men er en annen som har en uvanlig stor feilprosent.

Emre Can 5 – Med Wijnaldum og Can foran Henderson på midten er det naturlig at Emre blir playmakeren, men det funket ikke noe særlig og Lallana var savnet i den rollen.

Adam Lallana 5 – Var frempå et par ganger og ikke så langt unna å score, men blir ikke nok involvert når han må spille ute på kanten. Prøver, men det blir som regel bare nesten.

Philippe Coutinho 6 – Hadde et par bra fremspill før pause, men fikk ikke så mye plass og virket ikke å være helt klar for å spille fra start etter sitt skadeopphold.

Roberto Firmino 8 – «Bobby» var det som ofte var med på det lille som ble skapt i 1.omgang, og scoret to flotte mål etter pause. Liverpools klart beste spiller.

Daniel Sturridge 5 – Du ante at det ble litt farligere etter at Daniel kom inn, men kom dessverre ikke i de riktige posisjonene.

Divock Origi – Virket mest forvirret etter at han kom inn, og sliter med å finne sin posisjon i den oppstillingen som Klopp sliter med å finne ut av etter at Mané reiste til Afrikamesterskapet.

Joel Matip – Kom inn i sluttsekundene, trolig mest i håp om at han kunne bli med i en offensiv hodeduell som aldri skjedde.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]