Se pressekonferansen til Jürgen Klopp foran kampen mot Stoke:– Sesongen er over for Mané

Sadio Mané er ferdig for sesongen. Philippe Coutinho er fortsatt syk. Jordan Henderson og Adam Lallana er ikke tilbake i trening ennå.

7. apr 2017 kl 12.40 Einar Kvande

Om Sadio Mané

– Vi er ganske sikre på at han må opereres, men vi vet ikke når operasjonen vil finne sted ennå. Sesongen er over for hans del. Jeg anser det som umulig at han vil spille mer denne sesongen.

Om Adam Lallana og Jordan Henderson

– Lallana er bedre, men han er ikke tilbake i trening, og vil ikke være tilgjengelig i helgen. Vi vil trenge noen dager til før vi kan få ham tilbake. Hendo har også fremgang, men vi vet ikke når han kan begynne å trene igjen. Intensiteten på treningene har ingenting med Hendos skade å gjøre. Adams skade kan ha noe med det å gjøre.

Om Daniel Sturridge

– Han trener som normalt. Vi får se med tanke på helgens kamp.

Om Philippe Coutinho

– Phil er fortsatt syk, og var ikke på Melwood i går, og er heller ikke her i dag. Men han vil snart bli frisk igjen. Han følges opp kontinuerlig av legen vår, og han føler seg mye bedre. Vi får vurdere om vi skal ta ham med oss i morgen. Han vil ikke være langt unna å rekke det, men det ser kanskje ikke så gunstig ut med tanke på morgendagen. Vi vil gi ham den tiden han trenger.

Om Champions League

– Jeg tror ikke 65 poeng vil være nok til å komme med i Champions League. Vi må bare plukke så mange poeng som vi kan. Vi kan ikke påvirke hva våre rivaler gjør, for vi skal ikke møte noen av dem. Sesongen er ikke over. Vi må benytte de gjenstående kampene til å plukke flere poeng. Vi ønsker å komme med i Champions League. Du når ikke 60 poeng ut av det blå. Vi er i en god posisjon, men sesongen er ikke over.

Om å kaste bort ledelser

– Vi må bruke slike erfaringer til vår fordel. Vi kan ikke synes synd på oss selv. Kan du trene rutine? Vi forsvarte oss godt i mesteparten av kampen mot Bournemouth, men være mer disiplinerte. Vi har ikke nok erfarne spillere, så vi må erstatte dem med unge spillere. For øyeblikket får vi ikke gjort noe med det. Det å ha for mange spillere er ikke bra for troppen heller, da det stopper utviklingen til de unge spillerne. Dersom du tar spillerne vi savnet bort fra andre lag, vil jeg være overrasket om de spilte opp mot sitt beste. Jeg kan ikke huske sist vi hadde alle skadefrie. Slik er livet. Det er ikke noe problem, bare et faktum. Vi tenker ikke på de som ikke kan spille, men på de som kan spille.

Om Stoke-kampen

– Vi ønsker å stille så sterkt som mulig mot Stoke. Akkurat nå tenker vi bare på den kampen, som vil være en skikkelig utfordring. Stoke er et godt lag, som aldri er enkle å spille mot. Spillestilen deres er klar. De har mange valgmuligheter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]