Første laget til å slå City

Liverpool U18 ble i dag det første laget til å slå Manchester City U18 denne sesongen. De røde vant 2-0, etter scoringer av Liam Millar og Glen McAuley.

4. mar 2017 kl 14.15 Einar Kvande

Liverpool tok ledelsen etter tretten minutters spill, da Millar satte et innlegg fra Neco Williams i mål.

Liverpool hadde to gode muligheter til å øke ledelsen like etterpå, ved McAuley og målscorer Millar.

City dominerte i resten av første omgang, og Caoimhin Kelleher måtte i aksjon et par ganger for å holde nullen frem til pause.

Liverpool doblet ledelsen i andre omgang, da de røde utnyttet en defensiv feil av gjestene drøye ti minutter før slutt. Spissen Glen McAuley satte ballen i mål med venstrefoten, etter en pasning fra Abdi Sharif.

Glen Johnston var nær ved score et tredje mål, men headingen hans etter en corner ble reddet.

Liverpools lag: Kelleher, N Williams, Driscoll-Glennon, Masterson, Johnston, Coyle, Simmonds (Adekanye 66), Sharif, McAuley, A Lewis, Millar.
Ubenyttede reserver: R Williams, B Williams, Blair.