Første møte med Wolves på fem år

Championship-lagets manager ber spillerne sine «nyte» anledningen på Anfield.

27. jan 2017 kl 10.22 Marius Rabben

Liverpool får en sjanse til å svare på ligacupexiten når de tar imot Wolverhampton i FA-cupens fjerde runde lørdag klokka 13.30.

Det blir den første kampen mot ulvene siden Liverpool vant 3–0 på Molineux i januar 2012, med Andy Carroll, Craig Bellamy og Dirk Kuyt som målscorere.

– Disse kampene kommer ikke altfor ofte

Da de oransje sist besøkte Anfield, vant hjemmelaget 2–1 i september 2011.

I FA-cupen har ikke klubbene møttes siden Liverpool avanserte med samme resultat foran The Kop tilbake i 1952.

– Spillerne må gå ut og nyte det, men den eneste måten å gjøre det på, er å vise en veldig god side av seg selv. Ikke la denne sjansen passere, sier Wolves-manager Paul Lambert, ifølge Express & Star.

– Disse kampene kommer ikke altfor ofte dersom man ikke spiller i Premier League, så gå utpå og nyt det, omfavn anledningen, og da vil du ikke angre på noe, uansett hvor gammel du er.

Wolverhampton ligger på 18. plass av 24 lag i Championship etter åtte seire, like mange uavgjort og elleve tap hittil denne sesongen, men slo ut Stoke på bortebane i forrige runde.

Over 8000 bortebilletter på Anfield

Hélder Costa sendte laget i ledelsen på Britannia like før halvtimen spilt, før Matt Doherty fastsatte sluttresultatet til 2–0 med ti minutter igjen på klokka.

Siden årsskiftet har laget ett tap, borte mot Norwich (3–1) forrige helg, på fire forsøk, og har slått Aston Villa (1–0) hjemme i tillegg til Stoke. Nyttårskampen borte mot Sheffield Wednesday endte målløst.

Nå har ulvene fått tildelt rundt 8 300 bortebilletter til oppgjøret på Anfield, noe som ifølge avisen blir den største horden med Wolves-fans på bortebane siden drøyt 8 800 var på plass til League One-kampen mot MK Dons i 2014.

– Og dersom de supporterne er som de pleier, vil det definitivt hjelpe oss. Vi vil trenge dem, absolutt. Jeg tror de vil trives der, sier Lambert.

Jürgen Klopp møter pressen i forkant av FA-cupkampen klokka 15 på Melwood fredag ettermiddag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]