Fokuserer ikke på hvem som skal ut

Manageren holder kortene tett til brystet og gir spillerne sjansen til å vise seg frem i innspurten.

14. apr 2017 kl 09.07 Marius Rabben

Ifølge journalister tett på klubben er de røde forberedt på å bruke mer penger enn noen gang tidligere i sommervinduet. Det betyr også at enkelte Liverpool-spillere kommer til å bli solgt.

Mamadou Sakho og Daniel Sturridge er blant dem som går en usikker sommer i møte. Spillere som Alberto Moreno og Lazar Markovic ligger også an til å forlate Anfield.

Foran bortekampen mot West Bromwich søndag forklarer Jürgen Klopp at han følger godt med hvordan Sakho presterer på utlån.

Bak lukkede dører

– Jeg ser mange Premier League-kamper, så jeg ser Crystal Palace også, og jeg ser hvordan han spiller der og alt sånt, sier tyskeren.

– Men det er ingenting å fortelle akkurat nå, for du kan forestille deg alle planene vi har for neste sesong. Vi snakker bak lukkede dører. Når vi har noe å fortelle, så skal vi si det.

Samtidig vil det være mer søkelys på Sturridge – som alle turneringer inkludert har startet kun ni kamper og scoret seks denne sesongen, hvorav to mål i Premier League – i Sadio Manés skadefravær.

FRA BENKEN:
FRA BENKEN:  Skadeproblemene til Sturridge har bidratt til bare fem kamper fra start i Premier League denne sesongen, sist mot Sunderland i januar. Mot Stoke kom han inn for første gang siden februar.

Mot Stoke fikk spissen sine første minutter på banen siden innhoppet i bortetapet mot Hull i begynnelsen februar.

Tøff sesong

– Først og fremst er det ingenting å snakke om her. Selv når det vil være klart om han enten drar eller blir værende, er det ingenting å snakke om her, forteller Klopp til pressen.

– Greia er at det ikke har vært noen enkel sesong så langt, men det gjenstår fortsatt seks kamper, og han er nå tilbake. Jeg er glad for det.

– Han hadde innflytelse på kampen da han kom inn mot Stoke. Vi må alltid bestemme oss etter de treningsøktene han har hatt om hvor lenge vi bør fremtvinge det (antall minutter på banen) eller forsøke å utnytte oss av at han har friske bein når han kommer innpå. Det er min avgjørelse.

– Når jeg er med stallen, tenker jeg ikke ett sekund på neste sesong. Vi er inne i sesongen, og vi planlegger forskjellige ting som overganger, som du kan tenke deg, men hvem som skal dra, har vi aldri tenkt på.

Etter West Bromwich (b) gjenstår Crystal Palace (h), Watford (b), Southampton (h), West Ham (b) og Middlesbrough (h) ut sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]