Fordelene med turpakke via Ving

Ving og LFCSCN er offisielle partnere av Liverpool FC. Når du bestiller en turpakke hos Ving er du derfor i de tryggeste hender.

8. jun 2017 kl 11.43 Liverpoo.no

I løpet av sesongen blir supporterklubben kontaktet av mange som spør oss om alternativet de har valgt å reise med er trygt?

Det finnes ikke alltid enkle svar dessverre. Det eneste som er sikkert er at hver sesong så blir mange lurt med falske billetter eller billetter som ikke leveres.

En tommelfingerregel er at nettsteder som tilbyr kun kampbilletter ofte er svartebørs. Alle typer billetter fra LFC har restriksjoner i forhold til videresalg. Det er oftere og oftere sjekk under kamp og i det hele tatt mer fokus på dette fra politi og klubben.

Det betyr dessverre ingenting at firmaer løfter frem medlemskap i Reisegarantifondet som en trygghet. Reisegarantifondet gir deg kun trygghet hvis et selskap går konkurs, det har ingen betydning for leveransen av kampbillettene.

Får man ikke kampbillettene kan man ikke søke om refusjon hos Reisegarantifondet.

Bestillingen din registreres hos LFC
Slik fungerer dialogen vår med billettkontoret på Anfield for å sikre leveransen: I god tid før hver kamp sender Ving over navnelister på alle reisende. Billettkontoret registrerer så alle reisende med navn knyttet til hver billett.

Reiser man med Ving og supporterklubben slipper man å være nervøs for tryggheten rundt billettene. Du henter selv ut billettene før kampen. De blir ikke levert av mellommenn.

Skulle du med andre ord være så uheldig og miste billetten før avspark kan du enten kontakte Ving, en reiseleder eller billettkontoret og det blir utstedt duplikat slik at du kommer inn på kampen.

Kamper som flyttes
Når terminlistene kommer onsdag 14. juni vil de aller fleste kamper være oppsatt på lørdager. Som mange vet blir ikke dette nødvendigvis kampdato. De fleste kampdagene er kun foreløpige. Endelig kampdato bekreftes ofte ikke før en drøy måned før avspark, når TV-kampene kommer.

Etter hvert blir en god del lørdagskamper flyttet til søndag. For å unngå skuffelser anbefaler vi å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Dersom du bestiller en turpakke hos Ving og din kamp blir flyttet mer enn 36 timer (eksempelvis fra lørdag til mandag kveld) og du som en følge av dette ikke kan gjennomføre reisen, vil Ving gi deg full refusjon for den pakken du har kjøpt, enten det er basis pakke eller full pakke.

Har du altså kjøpt en “full pakke med fly” hos Ving får du igjen alle pengene, også for SAS billetten som er endel av den pakken.

MANGE FAMILIER PÅ TUR:
MANGE FAMILIER PÅ TUR:  Det er mange barnefamilier som reiser med supporterklubben og Ving på tur. Spør oss gjerne om tips og innspill til aktiviteter for yngre.

Reiser du med barn?
På Novotel og begge Premier Inn hotellene er det mulig med ekstrasenger for inntil 2 barn under 16 år.

Om man er eksempelvis 2 voksne og 1 barn eller 2 voksne og 2 barn, slipper man å splitte seg i 2 separate rom. Og barna får da en ekstraseng-rabatt.

På Radisson Blu er det mulig med 1 barn under 16 år i ekstraseng.

Det er ett begrenset antall av disse rommene. Når du bestiller turen din på Vings nettside vil du bli tildelt 2 rom automatisk. Send da inn bestillingsnummeret på mail til Ving og de endrer til ett dobbeltrom med ekstrasenger med tilhørende rabatt.

ET TYPISK FAMILIEROM:
ET TYPISK FAMILIEROM:  Bilde viser et av familierommene på Novotel. Dobbeltseng og uttrekbar sovesofa.

Slik er våre turpakker
Vi tilbyr følgende turpakker er som følger:

Basispakke uten fly
Beregnet for deg som kjenner Liverpool og klarer deg på egenhånd.

Pakken inkluderer:

 • 2 netter på 3- eller 4-stjerners hotell med engelsk frokost.
 • Kampbillett
 • Ønsker du flere netter enn det som inngår i pakkeprisen, kan det ordnes mot tillegg i prisen.

Full pakke uten fly
For deg som vil ordne flytransport på egenhånd.

Pakken inkluderer:

 • 3 netter på 3- eller 4-stjerners hotell med engelsk frokost.
 • Kampbillett.
 • Busstransport mellom hotellet og Anfield i forbindelse med kampen.
 • Reiselederservice.
 • Ønsker du flere netter enn det som inngår i pakkeprisen, kan det ordnes mot tillegg i prisen.

Full pakke med rutefly
Vi ordner alt for deg på en praktisk måte.

Pakken inkluderer:

 • Flyreise Oslo – Manchester med SAS (tillegg fra andre byer i Norge)*
 • Busstransport mellom Manchester flyplass og hotellet i Liverpool.
 • 3 netter på 3- eller 4-stjerners hotell med engelsk frokost.
 • Kampbillett.
 • Busstransport mellom hotellet og Anfield i forbindelse med kampen.
 • Reiselederservice.

* Tilslutningsfly fra andre flyplasser i Norge ordner vi mot tillegg

Har du innspill til journalisten?