Foretrekker Sessegnon foran Robertson

Alberto Moreno synes å være på vei vekk, og Ryan Sessegnon er Liverpools foretrukne erstatter for spanjolen.

26. apr 2017 kl 08.14 Einar Kvande

James Pearce i Liverpool Echo melder at Liverpool FC kommer til å intensivere jakten på Fulham-talentet Ryan Sessegnon når sesongen er over.

Anfield-klubben har hatt speidere som har fulgt den talentfulle tenåringen hele denne sesongen, og Jürgen Klopp er ivrig etter å komme andre Premier League-klubber i forkjøpet og sikre seg den unge venstrebacken.

Klopp tror at den engelske ungdomslandslagsspilleren vil være en ideell mann til å gi visekaptein James Milner konkurranse om plassen på venstresiden i forsvaret.

Pearce slår fast at Alberto Moreno vil bli solgt i sommer, så det er viktig for Liverpool å få en ny venstreback inn.

Liverpool har også blitt linket til Hulls venstreback, Andy Robertson, som skal ha en prislapp på 8 millioner pund, men Pearce hevder at Sessegnon er mannen Klopp aller helst ønsker seg.

Tenåringen debuterte for Fulham i Championship i august, og har så langt gjort sju mål på 28 kamper fra sin venstrebackposisjon.

Kjemper om play-off

Fulham ligger for øyeblikket an til en playoff-plass i Championship, med to kamper igjen av seriespillet, og har dermed fortsatt sjansen til å rykke opp i Premier League.

Sessegnon fyller 17 år den 18. mai, og kan da signere den første profesjonelle kontrakten i karrieren.

Forsvarsspilleren ble enig med Fulham om en ny kontrakt før denne sesongen, og denne skal underskrives den 1. juli. Signerer Sessegnon denne kontrakten må Liverpool betale Fulham en solid transfersum, i motsetning til et kompensasjonsbeløp dersom kontrakten ikke blir signert.

Uansett akter Liverpool å gjøre et realt forsøk på å sikre seg et av de største talentene i engelsk fotball, skriver Pearce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]