– Formen blir stadig bedre

Joe Gomez bygger sakte men sikkert opp formen igjen etter sitt lange skadeavbrekk.

1. mar 2017 kl 11.34 Einar Kvande

I går kveld spilte 19-åringen hele kampen da Liverpool U23 vant 1-0 over West Bromwich på bortebane i Premier League Cup. Det var et nytt steg på veien tilbake etter korsbånd- og akillesskader.

– Jeg har spilt mange hele kamper nå. Det er viktig at jeg fortsetter å bygge meg opp igjen. Du lærer noe hele tiden, og det er bra for meg å få spilletid, samtidig som jeg lærer mye av førstelagsspillerne på trening, uttaler Gomez til Liverpoolfc.com.

– Jeg føler meg i veldig fin form. Jeg føler at jeg finner meg selv mer og mer for hver kamp. Dette er nyttige erfaringer for meg, og det er fint at jeg får komme inn på dette sterke U23-laget og spille en rolle.

– Det er viktig at jeg finner tilbake til kampvanene, og gjør mitt beste for å være en leder på dette laget.

– Vi har en fin spillergruppe, med mange store talenter. Vi må bare fortsette å lære, og bygge oss opp. Vi skal fortsette fremgangen, lover forsvarsspilleren.

– Viktig med gode resultater

Vinnermålet mot West Bromwich kom fra forsvarskollega Connor Randall, ett minutt på overtid.

– Det er viktig at vi fokuserer på å få gode resultater. Vi gjorde det bra som fikk den scoringen til slutt. Til tider var det frustrerende at vi ikke klarte å bryte dem ned. Det var herlig at vi klarte å holde buret rent.

– Vi har et godt lag. Noen ganger legger motstanderne seg bakpå, og lar oss presse dem, slik at de kan kontre mot oss. Vi var tålmodige i går, selv om vi opptrådte litt urutinert til tider, og prøvde å tvinge frem situasjoner. Dette er en læringskurve for oss alle, og det var flott at vi fikk seiersmålet til slutt.

– Det er artig å være en del av dette laget, hvor alle kjemper for å levere gode prestasjoner, avslutter Gomez.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]