Forventer at LFC henter Sessegnon

Forbudet mot å hente akademispillere vil trolig ikke spille noen rolle i forhold til Fulhams 17-åring.

10. apr 2017 kl 15.38 Einar Kvande

The Times-journalist Paul Joyce forventer at Liverpool henter Fulhams Ryan Sessgnon til Anfield i sommer, som en venstreback for fremtiden.

– Ryan Sessegnon fyller 17 år i mai, og kan da signere en profesjonell kontrakt med Fulham. Gjør han det, vil ikke et forbud mot å hente akademispillere gjelde ham, skriver Joyce i en webchat i dag.

– Jeg forventer at Liverpool henter ham inn som en venstreback for fremtiden.

Tror Sakho og Moreno forsvinner

Joyce forventer ellers at Mamadou Sakho forlater Liverpool i sommer, trass i franskmannens uttalelser i helgen.

– Det har runnet for mye vann under broen mellom han og Klopp, slår Joyce fast.

– Liverpool vil ønske å hente inn en ny stopper i sommer, slik at de har Matip, Lovren, Gomez og en ny stopper neste sesong.

– Dessverre for Sakho tror jeg ikke det blir plass til ham. Det handler ikke bare om å prestere i store kamper, men også om hvordan du oppfører deg hver dag og under hver eneste treningsøkt.

– Liverpool la ikke inn en klausul i utlånet hvor Palace forpliktet seg til å kjøpe Sakho i sommer. Det vil i så fall være til Liverpools fordel om de får mer enn 20 millioner pund for ham i sommer. Men Sakho har tidligere vist at han kun reiser dit han ønsker å reise, når han skal velge ny klubb.

PÅ VEI VEKK
PÅ VEI VEKK  Det brenner et blått lys for Liverpool-karrierene til Mamadou Sakho og Alberto Moreno.

En som Joyce føler seg sikker på forsvinner er Alberto Moreno.

– Jeg tror Alberto Moreno drar. Atletico Madrid ønsket hans tjenester på lån i januar, så det vil bli interessant å se om de kommer tilbake. Dersom Sessegnon kommer inn som en for fremtiden på venstrebacken, kan Klopp fortsette med Milner på den siden, vel vitende om at Clyne også kan benyttes på den siden.

Lucas bestemmer selv

En annen som kan være på tur bort er Lucas. Joyce tror mye avhenger av brasilianeren selv.

– Dersom han sier at han ønsker å bli og være en spiller for troppen neste sesong, tror jeg Klopp vil være desperat etter å beholde ham. Han viste hvor verdifull han er i kampen mot Everton. Det handler om å ha spillere i bakhånd som du kan stole på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]