Forventer et skjerpet Leicester

Den regjerende ligamesteren har falt stygt siden jubelscenene i fjor. Nå handler det om å overleve i Premier League.

20. feb 2017 kl 08.38 Marius Rabben

Ett poeng over nedrykksstreken er statusen til Leicester med 13 runder igjen av sesongen. Neste mandag tar de imot Liverpool, som på sin side har ett poeng opp til en topp-fire-plassering.

Onsdag skal for øvrig Claudio Ranieris mannskap, som i helga røk ut av FA-cupen med 0–1 mot League One-klubben Millwall, ta fatt på åttedelsfinalen i Champions League mot Sevilla på bortebane.

UNDER PRESS:
UNDER PRESS:  Eventyret fra den sensasjonelle fjorårssesongen er over. Denne våren dreier det seg om å overleve i nedrykksstriden for Claudio Ranieri og Leicester.

– Kan møte et «nytt» lag

Selv om Leicester ennå ikke har vunnet en ligakamp i 2017, regner Jürgen Klopp med at det ikke blir enkelt på King Power Stadium om en uke.

– Leicester er inne i en vanskelig periode. De kjemper 100 prosent for ligaen nå, sier han, ifølge Liverpool Echo.

– Dette er kanskje øyeblikket de innser at det ikke er noe annet å gjøre denne sesongen enn å fokusere fullt på å bli værende i ligaen. Så vi kan bli det første laget som møter dette «nye» Leicester, om du vil.

– Men det er muligheter (for å vinne). Og så kommer Arsenal, og vi vet alle hvor gode de er, så ja, det er vanskelig, men det er mulig, som jeg alltid sier.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]