Dejan Lovren skal spille for U23-laget i kveld:Friskmeldt etter smell i ryggen

Dejan Lovren var ikke aktuell for kamptroppen til førstelaget mot Burnley i går, etter å ha fått en smell i ryggen på trening. Likevel skal han spille for Liverpool U23 i kveld.

13. mar 2017 kl 13.55 Einar Kvande

Dejan Lovren satt på tribunen med sønnen på fanget da Liverpool slo Burnley 2-1 i går.

Kroaten fikk en smell i ryggen på trening i forrige uke, og det var årsaken til at han ikke var aktuell for spill mot Sean Dyches mannskap.

James Pearce i Liverpool Echo melder at Lovren likevel skal spille for Liverpool U23 mot Chelsea i kveld. Kroaten trenger en gjennomkjøring etter at han ikke har vært i aksjon for førstelaget på seks uker.

Kveldens kamp på Prenton Park sparkes i gang klokken 20.00 norsk tid, og sendes direkte på LFCTV. Sendingen starter klokken 19.30.

– Midtstopperen vil spille for Liverpool U23 for å bevise at han er kampklar foran Liverpools viktige Premier League-kamp mot Manchester City på Etihad kommende søndag, skriver Pearce.

Ikke spilt siden slutten av januar

27-åringen har ikke spilt for Liverpools førstelag siden 1-1 kampen mot Chelsea i slutten av januar, men har altså kommet såpass til hektene etter smellen han fikk i ryggen at han får spilletid for Mike Garritys U23-mannskap mot samme motstander i kveld.

Lovren gikk glipp av kampene mot Hull, Tottenham og Leicester på grunn av en kneskade, som han til slutt måtte oppsøke en spesialist i Tyskland for å få bukt med.

Midtstopperen satt på innbytterbenken da Liverpool slo Arsenal, og i hans fravær har Ragnar Klavan gjort en god figur som erstatter både mot The Gunners og Burnley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]