Frustrert Allan med lite spilletid

Liverpools utlånte brasilianske midtbanespiller sliter med å greie å etablere seg i tysk toppfotball, uten tillatelse til å spille for de røde.

18. apr 2017 kl 15.07 Torbjørn Flatin

Ifølge Bild har Allan bare startet fire kamper for Hertha Berlin denne sesongen, og hver gang har laget som ligger som nummer fem i Bundesliga tapt.

20-åringen er på utlån for tredje gang fra Liverpool, ettersom manglende landskampsspill gjør at han ikke har fått innvilget arbeidstillatelse. Den ballsikre midtbanespilleren har en håndfull U20-landskamper for Brasil.

Tidligere har han spilt for finske SJK og belgiske Sint-Truiden, før han på anbefaling fra Jürgen Klopp tok steget opp i Bundesliga.

«Det gjør vondt for Allen å ha vært med på så mange tap», forklarer kjæresten Jordana.

«Han gir imidlertid aldri opp og ønsker alltid å bli bedre. Vår familie er veldig stolt over at han kan spille for Hertha og han vil snart bli belønnet.»

Hovedtrener Pal Dardai antyder at Allen så langt ikke vurderes som klar for den tyske toppdivisjonen: «Du må overbevise din egen trener og vise ham at du er klar for Bundesliga, og du må fra tid til annen også vise at du kan vinne. Allan har vært litt misfornøyd men han har stort potensiale, han må bare fortsette å arbeide.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]