Gerrard håper på Van Dijk

Steven Gerrard er en stor fan av Virgil van Dijk, og krysser fingrene for at nederlenderen blir Liverpool-spiller i løpet av sommeren.

7. jun 2017 kl 10.37 Einar Kvande

– Jeg vil elske å se Van Dijk i en rød trøye. Jeg er en stor fan. Jeg syntes han var fantastisk i Celtic, og mente at vi burde ha gått for ham den gangen. Det vil koste oss en del pund, men jeg mener han er en bit i puslespillet som vil passe meget godt inn, og vil bli en stor spiller for laget vårt, siteres Gerrard av Daily Mail.

– Jeg gleder meg til neste sesong. Jeg er veldig spent på hvordan Jürgen og hans tropp vil gjøre det, mens jeg selv skal være manager for U18-laget. Forhåpentligvis kan jeg servere Jürgen noen topp-spillere i årene som kommer.

– Jürgen er en manager som krever mye av deg. Han er annerledes enn alle andre managere, men det som slo meg først er kravene han setter.

– Han er en manager som gjør jobben på sin egen måte. Jeg tror spillerne spiller for den manageren som krever mest av dem i dagens fotballverden. Det handler om hard jobbing og å vinne sine individuelle slag. Er du ikke forberedt på å yte maksimalt for denne manageren, blir du ikke i klubben lenge.

TOMMEL OPP
TOMMEL OPP  Steven Gerrard satser på at Virgil van Dijk er Liverpool-spiller når Premier League sparkes igang igjen i august.

Tenker mye på Chelsea-kampen

Gerrard prater også om sin egen karriere i Liverpool, hvor han var med på å vinne FA-cupen to ganger, ligacupen tre ganger, UEFA-cupen og Champions League.

– Dagen jeg gled mot Chelsea var det verste dagen i mitt liv, og er det fortsatt. Uansett hva som skjer frem til den dagen jeg dør vil det være den verste dagen i mitt liv, for det er så vanskelig å slette minnene. Jeg hadde en tøff tid etter det.

– Situasjonen plager meg fortsatt. Men jeg er en type som yter enda mer etter tilbakeslag. Jeg kommer til å forsøke å gjøre opp for dette så lenge jeg lever. Det var rett og slett uflaks.

Du kan lese alt Gerrard hadde å fortelle om sin egen karriere under et arrangement i Nord-Irland ved å klikke her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]