Gjennomslag for «Twenty’s Plenty»

Football Supporters Federation får gjennomslag for 20 pund-billetter i én ligarunde.

6. apr 2017 kl 13.15 Arild Skjæveland

Før denne sesongen fikk Football Supporters Federation (FSF) gjennomslag på et pristak på maks 30 pund på bortebilletter.

Tidligere sesonger var spesielt storklubbene plaget med at prisene var ulik fra hvilken klubb som kom på besøk, så en bortebillett på Emirates kunne koste så mye som 64 pund.

Billettene som i 2014-15 sesongen ville koste en bortesupporter 900 pund, kostet fra denne sesongen kun 570 pund.

Men kampanjen «Twenty’s Plenty» jobber fortsatt med saken og for å få prisene ned, og målet er at billettene skal bli 10 pund billigere.

I dag melder Spirit of Shankly at kampene i serierunden midt i april vil få prisen på 20 pund. For Liverpool blir det i kampen mot West Bromwich.

Det er et samarbeid mellom FSF og Virgin Media. Sponsoren vil ta kosten av billettene over 20 pund.

– Vi har holdt presset oppe med demonstrasjoner, og supportermøter med Premier League-representanter, sammen med FSF. Til slutt stemte klubbene for å sette pristaket på 30 pund, som vi alle kan nyte godt av, skriver SoS i en pressemelding.

– Dagens nyhet betyr at Virgin Media subsidierer 10 pund på alle bortebilletter i Premier League. Supportere vil få sine ti pund ved å besøke virginmedia.com/twentysplenty. En sjekk vil så bli sendt.

– Det er gode nyheter, og viser at det er mulig, med sponsorer som forstår hvor viktige supporterne er. Forhåpentligvis vil flere følge etter, og SOS vil fortsette å jobbe med å sikre gode avtaler for våre supportere og alle supportere som går på kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]