Håper å fullføre Salah-overgang denne uka

Liverpool skal være nær en overgang for vingen, skriver Paul Joyce i The Times.

19. jun 2017 kl 10.06 Arve Vassbotten

Liverpool har et håp om å fullføre overgangen for Mohamed Salah fra Roma denne uka. Det skriver Paul Joyce i mandagens The Times.

Salah er for tiden på besøk i hjemlandet Egypt, der han blant annet har vært å sett på pyramidene, men avisen skriver at han kan komme til å gå gjennom medisinsk test så raskt han får lov av den italienske klubben.

Etter at Liverpools første bud på 28 millioner pund ble avslått av Roma, skal summen nå være på 35 millioner pund pluss tillegg for vingen.

Melissa Reddy i Goal.com skriver at Salah har og klubben har kommet til enighet om den personlige kontrakten.

Medisinsk test tirsdag?

Søndag hevdet det egyptiske nettstedet KingFut hevder at Liverpool og Roma endelig er blitt enige om en overgangssum, og mente da at Salah ville ankomme Liverpool på tirsdag for å få unnagjort formalitetene.

KingFut hevder at Liverpool totalt betaler rundt 45 millioner euro for Salah.

En som utga seg for å være en venn av Salah la også ut et bilde av seg selv og spilleren i sosiale medier og skrev «Lykke til i Liverpool, du er en legende og du fortjener å være på Anfield».

Dette ble siden slått tilbake på av Salahs agent.

«Det er utrolig hva at en fan-bilde, sammen med en skudd i blinde-tekst, vil få mange til å tro ... #fakenews», skrev Ramy Abbas.

Men ifølge velinformerte Joyce, ser det altså fortsatt ut som det kan skje noe denne uken i Salah-saken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]