Håper Clyne blir klar til Wolves

Jürgen Klopp åpnet for at Nathaniel Clyne kan spille fra start i morgen, mens Adam Lallana trolig er uaktuell etter å ha sydd igjen et kutt rett over kneet.

27. jan 2017 kl 16.38 Torbjørn Flatin

- Det blir et litt mer rutinert mannskap, erkjente Jürgen Klopp da han ble spurt om Liverpool ville toppe laget mer mot Wolves i 4.runde i FA-Cupen i morgen, enn tilfellet var mot Plymouth i runden før. – Vi kommer ikke til å bytte ut ti spillere.

Manageren forklarte at flere spillere hadde fått smeller i kampen mot Southampton på onsdag, men nevnte bare Adam Lallana som en spiller som trolig ikke vil være med i troppen i morgen. Lallana fikk bandasjert et kutt like over kneet under kampen midt i uka og Klopp var usikker på om de stingene som var satt ville være sterke nok til å spille kamp igjen allerede på lørdag.

- Vi må se hvordan Clyney er, forklarte Jürgen videre om Nathaniel Clyne som ikke var friskmeldt mot Southampton. Det ville være flott for oss om han kunne spille etter å ha vært ute forrige kampen. Forhåpentligvis kan han bli klar.

- Vi kan bli tvunget til å gjøre noen forandrer, men vi har nok igjen til å kunne stille et veldig bra lag i morgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]