– Hadde jeg vist deg beinet mitt - ville det blitt overskrifter i morgen

Dejan Lovren om skrekktaklingen fra Ross Barkley, og mulighetene for at han signerer ny kontrakt.

2. apr 2017 kl 23.57 Arve Vassbotten

Det har lenge vært forventet at Dejan Lovren vil signere en ny kontrakt med Liverpool før sesongen er over. Det bekrefter nå også den kroatiske midtstoppere.

– Kontraktsforhandlingene går framover, og forhåpentligvis kan alt bli avklart i løpet av den neste måneden, sier Lovren til Liverpool Echo.

Lovren kom til Anfield i 2014, og 27-åringen en kontrakt som går til 2019.

– Som jeg har sagt mange ganger om min framtid, så er jeg veldig fornøyd med å være her. Jeg har slått meg til ro etter alt som skjedde i starten. Jeg ønsker bare å forbedre meg hver dag, vise mine kvaliteter og gi mitt beste for klubben, sier han.

- Tøft å komme tilbake

Kampen mot Everton var hans første siden i slutten av januar. En kneskade holdt ham lenge ute av laget, og de siste kampene har Ragnar Klavan blitt foretrukket i startoppstillingen.

– Jeg har arbeidet hardt, det har vært ganske tøft for meg å komme tilbake, sier Lovren.

Med en skade friskt i minne, så det ikke bra ut da Ross Barkley gikk stygt inn i en takling med Lovren på lørdag. Everton-spilleren var heldig som slapp unna med et gult kort etter at han plantet knottene i Liverpools stopperens ankel like før pause.

Burde bedt om unnskyldning

– Hvis jeg hadde vist deg beinet mitt, så hadde det blitt overskriftene i morgen, sier Lovren.

– Det var en tøff takling, men det har vi sett mange ganger før. Jeg ønsker ikke å snakke om det, for da kommer det i alle avisene.

– Hva kan jeg si? Det eneste jeg ikke liker er at hvis du går inn i en hard takling som det, så bør man komme å be om unnskyldning eller noe sånt. Ikke snakk med dommeren og si at det ikke var en felling. Alle så det, det er over, og vi vant kampen, sier Lovren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]