– Han fremstod ikke som en spiller som ønsker seg bort

Daniel Sturridge konfronterte Jamie Carragher under turen til Australia, etter at Carra tidligere i sesongen uttalte at Liverpool bør selge Sturridge i sommer.

6. jun 2017 kl 14.52 Einar Kvande

Da Jamie Carragher var med Liverpool-troppen til oppvisningskampen i Sydney i mai ble han trukket tilside av Daniel Sturridge, som ikke likte en av uttalelsene Carragher hadde kommet med som TV-ekspert hos Sky Sports tidligere i sesongen. Det avslører Liverpool Echo.

– Da vi gikk inn til pause i Australia trakk han meg tilside, og spurte: «Hvorfor sa du at Liverpool bør selge meg?».

– Han var ikke spesielt fornøyd med at jeg hadde sagt det, men mitt poeng var at en spiller av hans kvalitet enten må spille eller flytte på seg. Dersom jeg hadde vært ham, hadde jeg ikke villet sitte på benken. Og det er ingen andre på benken som Klopp kan få en så stor sum penger for, dersom manageren skulle trenge 20-25 millioner pund.

BLIR HAN I LIVERPOOL?
BLIR HAN I LIVERPOOL?  Daniel Sturridge fremstod ikke som en spiller som ønsker seg bort fra Liverpool, mener Jamie Carragher.

– Klopp kan fortsatt beholde Sturridge. Dersom Sturridge er fornøyd med å spille 25 kamper neste sesong, vil du ikke finne mange spisser av hans kvalitet som er fornøyd med å sitte på benken.

– Jeg registrerte at Slaven Bilic snakket om ham mot slutten av sesongen, så jeg konkluderte med at han ville ende opp i West Ham eller et annet sted. Du ser hans kvaliteter, og det er vanskelig å få kjøpt spisser av hans kaliber.

Ikke like hurtig lenger

Carragher syntes det var helt greit at Sturridge konfronterte ham med uttalelsen han hadde kommet med.

– Vi deler ut både masse ris og masse ros, så folk må selvsagt få ha en mening om oss og det vi sier også.

– Daniel fremstod ikke som en spiller som ønsker seg bort fra klubben. Det må jeg si!

FORTSATT EFFEKTIV FORAN MÅL
FORTSATT EFFEKTIV FORAN MÅL  Jamie Carragher mener at Daniel Sturridge fortsatt kommer til å score mange mål, selv om han ikke er like hurtig som tidligere.

– Daniel har alltid fått merkelappen humørsyk og vanskelig. Jeg har spilt med ham, og opplevde det aldri slik. Han var stille, men det er det også mange andre spillere som er.

– Det store problemet var å få ham ut på treningsfeltet hver dag. Det er godt dokumentert at han må føle seg 100% skadefri, og at han frykter nye skader. Men så snart du får ham ut på banen, så ser du at han er en god spiller i måten han kontrollerer ballen og forflytter seg på.

– Da han kom til Liverpool kunne han løpe fra alle med sin hurtighet og kraft. Det ser jeg ikke lenger. Jeg husker en episode mot slutten av Europa League-finalen i Basel, hvor han jaktet en ball ut mot hjørnet og forsvareren regelrett løp forbi ham. Enten er han ikke i stand til det lenger, eller så er det en skade som plager ham. Men han kan fortsatt være effektiv i feltet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]