– Han har noe Liverpool har manglet

Dietmar Hamann mener Gini Wijnaldum har noe Liverpool har manglet siden Steven Gerrard la opp.

15. mar 2017 kl 20.46 Arild Skjæveland

I søndagens seier mot Burnley scoret Gini Wijnaldum sitt femte mål for Liverpool. Samtlige har kommet på Anfield. Også hans 11 scoringer for Newcastle forrige sesong kom på hjemmebane. Nederlenderen har scoret svært viktige mål denne sesongen.

FRA NEWCASTLE:
FRA NEWCASTLE:  Dietmar Hamann kom selv fra Newcastle, som Gini Wijnaldum.

– Jeg liker han godt. Han viste i Newcastle at han er en målscorende midtbanespiller, og jeg synes han tilfører laget mye. Han har mye energi, kan vinne ballen, har et bra overblikk, og er en god pasningsspiller, sier Dietmar Hamann til Liverpoolfc.com. «Didi» kom selv fra Newcastle til Liverpool.

– Jeg synes «allroundspillet» hans er veldig bra, og scoringene er prikken over i’en. Siden Gerrard forlot klubben har vi manglet scoringer fra midtbanen. Dersom flere spillere scorer mål, tar det noe av presset av de tre på topp. De kan ikke alltid gjøre det selv.

Tyskeren mener Liverpool gjorde et godt kjøp med å sikre seg spilleren. Prisen kan stige til 25 millioner pund dersom han innfrir fullt.

– I den korte tiden han har vært her, så synes jeg han har vært et strålende kjøp, og han vil bare bli bedre, sier Hamann.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]