Har vunnet fem av seks

Liverpool har vunnet fem av sine seks siste Premier League-kamper mot Swansea.

20. jan 2017 kl 11.24 Einar Kvande

Tapet kom på Liberty Stadium sesongen 2015-16, da de røde tapte hele 3-1.

Swansea har faktisk aldri vunnet på Anfield i Premier League-sammenheng.

Den første kampen i Premier League mellom lagene på Anfield endte uavgjort, mens Liverpool har vunnet de fire siste, og har gjort 14 mål på disse fire kampene.

Milner og Henderson trives mot Swansea

James Milner har scoret i de tre siste Premier League-kampene han har spilt mot Swansea (To for Liverpool og en for Manchester City).

Milner har aldri vært med på å tape en Premier Leauge-kamp hvor han har scoret mål. Det er snakk om hele 46 kamper. 37 har laget hans vunnet, mens ni har endt uavgjort. Det er en tangering av Darius Vassel sin Premier League-rekord (Vunnet 36 og 10 uavgjorte).

Jordan Henderson har vært direkte involvert i fem mål i sine fem siste Premier League-kamper mot Swansea. Han har scoret tre og vært nest sist på ballen ved to mål.

Liverpool er en av to Premier League-klubber som ikke har tapt på hjemmebane denne sesongen. De røde har vunnet sju og spilt uavgjort i to. Tottenham er den andre klubben som ikke har tapt på hjemmebane.

Løpsmaskinen Lallana

Adam Lallana har løpt over 13 kilometer i fire kamper denne sesongen. Han har fire av de fem bestenoteringene for distanse løpt i Premier League denne sesongen.

Swansea har ikke vunnet to bortekamper på rad i samme Premier League-sesong siden mai 2015.

Liverpool har ligget under i bare 180 minutter i Premier League denne sesongen. Dette er ligaens bestenotering. Swansea har ligget under i 731 minutter. Bare Sunderland kan vise til dårligere tall, med 744 minutter.

Swansea har sluppet inn tre eller flere mål i 11 av sine 21 ligakamper denne sesongen. Dette er mer enn de har gjort i noen tidligere sesong i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]