Hendo er fortsatt ikke tilbake i trening

Jürgen Klopp kom med positive nyheter angående Adam Lallana og Daniel Sturridge i dag, men situasjonen til kaptein Jordan Henderson er uforandret.

28. apr 2017 kl 15.03 Einar Kvande

– Hendo er fortsatt ikke tilbake i trening. Jeg har ingenting nytt å si om ham, uttalte Liverpool-manageren da pressen ville vite hvordan det står til med lagets kaptein og fotskaden hans.

Vil sjekke formen til Lallana og Sturridge

Klopp var mer lysten til å fortelle om Adam Lallana og Daniel Sturridge, som begge i dag trente for fullt med resten av troppen for første gang etter sine siste skader.

Lallana har vært ute siden 19. mars med en strekkskade i låret, mens Sturridge måtte stå over kampen mot Crystal Palace fordi han fikk problemer med hoften igjen.

Nå kan begge være tilbake i kamptroppen mot Watford mandag kveld.

– Adam er tilbake i full trening med laget igjen i dag, for første gang siden han fikk skaden, noe som er veldig, veldig gode nyheter.

– Daniel er også tilbake i full trening med resten av troppen. Så det er bra.

– Nå skal vi trene med disse guttene frem til mandag kveld, og se hvilken tilstand og form de er i. Og så får vi vurdere hvordan vi kan benytte dem.

Noen uker på sidelinjen for Sakho

Klopp er også blitt grundig briefet av Crystal Palace om kneskaden til Mamadou Sakho.

– Dere så vel alle bildene da Mamadou ble skadet. Det så veldig stygt ut, så det kunne ha blitt en alvorlig skade.

– Vi har nå fått tilbakemeldingene fra Crystal Palace, og vet at korsbåndet ikke er røket. Etter en slik situasjon var kanskje dette det beste spilleren kunne håpe på, selv om det ikke er ideelt for Crystal Palace.

– Han vil nok være ute av spill i noen uker, men han vil bli helt bra igjen. Nå på tampen av sesongen er hver eneste skade et stort tilbakeslag, for det er ikke mye tid til å komme til hektene igjen med tanke på sesonginnspurten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]