Hevder Can krever over dobling av lønn

Flere klubber følger situasjonen med Emre Can nøye, og Liverpool vil ikke gi etter i forhandlingene.

8. mar 2017 kl 12.19 Arve Vassbotten

Juventus og flere andre klubber skal være interessert i Emre Can, som så langt ikke har signert noen ny avtale med Liverpool 18 måneder før kontrakten hans går ut.

Ifølge David Maddock i The Mirror, krever 23-åringens agent at Cans ukeslønn på 35000 pund i uka skal mer enn dobles.

«Liverpool er klare for å være tøffe med Emre Can hvis han fortsetter å nekte en ny kontrakt. Den tyske midtbanespilleren fikk tilbud om en ny kontrakt ved nyttår, men til tross for måneder med forhandlinger er de ikke noe nærmere en forlengelse».

Tvinges til sommersalg?

«Hvis han går til slutten av sesongen uten en ny avtale, vil han ha bare et år igjen av sin nåværende kontrakt, noe som gir de røde lite annet valg enn å cashe inn på en spiller de signerte for 10 millioner pund for tre år siden», skriver Maddock.

Han mener Liverpool ikke er interessert i å betale for mye for en spiller som ikke har nådd sitt fulle potensiale eller har overbevist over tid, og som heller ikke er noe førstevalg i Jürgen Klopps lag.

«Klubben mener lønnen hans bør reflektere hans posisjon som en lovende spiller, ikke et ferdig produkt», skriver Mirror-journalisten.

Ifølge han følger foruten Juventus også tyske klubber som Bayer Leverkusen, Hoffenheim og Red Bull Leipzig med på situasjonen rundt Can.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]