– Hvor er det blitt av magien?

Philippe Coutinho var bare en skygge av seg selv mot Burnley.

13. mar 2017 kl 10.42 Einar Kvande

«Phil» storspilte i hele høst, helt frem til han skadet ankelen i kampen mot Sunderland i slutten av oktober. Etter et langt skadeopphold var tryllekunstneren fra Brasil tilbake i midten av januar, men har siden bare vært en skygge av den spilleren som trollbandt publikum i høst.

Tidligere Liverpool-kaptein Jamie Redknapp er blant de som uttrykker bekymring over midtbanespillerens svake form for tiden. Mot Burnley valgte Jürgen Klopp å bytte ut brasilianeren etter en times spill, og erstatte ham med 17 år gamle Ben Woodburn.

– Jeg er virkelig bekymret for Philippe Coutinho for øyeblikket. Tidligere i sesongen var han i storform. Han utgjorde forskjellen for Liverpool. Men noe av magien er blitt borte, og det er viktig at han finner den tilbake, uttalte Redknapp til Sky Sports i går.

Når han spiller bra, spiller også Liverpool bra.Jamie Redknapp

– Det blir managerens jobb den kommende uken å hjelpe ham med det, la han til.

Liverpool har en svært viktig bortekamp mot Manchester City kommende helg. Et oppgjør som på mange måter er en «sekspoengskamp» i kampen om en plassering blant topp fire.

– Det er spesielt viktig for Liverpool å ha Coutinho tilbake i form mot Manchester City, for det er en klubb han har hatt stor suksess mot de siste 2-3 sesongene.

– Den svake formen hans er til bekymring, for han utgjør etter min mening en stor forskjell for Liverpool når han er i form. Når han spiller bra, spiller også Liverpool bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]