Liverpool Echo:– Ikke øverst på ønskelisten

Ifølge lokalavisen er det fortsatt van Dijk som er mest ønsket, men at Michael Keane kan bli et seriøst overgangsmål dersom andre spillere glipper.

9. mai 2017 kl 18.02 Arve Corneliussen

– Virgil van Dijk er fortsatt øverst på ønskelisten til Liverpool. Han har vært skadet siden sommeren, men det har ingenting å si for interessen. Liverpool er klare til å knuse overgangsrekorden for å få van Dijk til Anfield, sier James Pearce i et videoinnslag i Liverpool Echo.

Det sier journalisten dagen etter The Mirror meldte at Jurgen Klopp har Michael Keane øverst på ønskelisten. Ifølge Echo skal Keane bare være et seriøst overgangsmål dersom Liverpool ikke får fatt i mer prioriterte spillere, og Liverpool skal ha avvist ryktene om at de allerede er enige om de personlige betingelsene.

Liverpool kan imidlertid vente seg hard konkurranse dersom de skulle bestemme seg for å gå for Michael Keane. The Telegraph melder at Manchester United er i førersetet til å sikre seg midtstopperen.

José Mourinho skal ha uttalt at han aldri ville latt Keane forlate klubben, noe hans forgjenger Louis van Gaal gjorde.

Carragher skeptisk

Liverpool Echo melderogså at Jamie Carragher stilte seg kritisk til en eventuell Keane-overgang i Sky Sports' studio.

– Hvis du skal kjøpe Michael Keane, er det for £25M. For den prisen må en stopper gå rett inn og forbedre laget. Er han bedre enn Lovren og Matip? Han er kanskje på samme nivå. Jeg tror ikke han er helt på nivået der han kommer inn og utgjør en stor forskjell, mener Carragher.

– Jeg liker ham, og synes han har hatt en veldig god sesong. Samtidig er det et stort steg å gå fra Burnley til Liverpool, og det er en helt annerledes spillestil. I Burnley spiller de 4-4-2, og forsvaret får mye beskyttelse. Det kan være noe lignende det vi ser med Sakho i Crystal Palace. Han ser ut som en helt annen spiller der, men spiller på en helt annen måte, påpeker Carragher.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]