– Ingen grunn til å være redd

Koeman vil at laget hans skal angripe denne kampen som de gjorde på Goodison.

31. mar 2017 kl 20.12 Arild Skjæveland

Everton har ikke vunnet på Anfield siden 1999, men sjef Ronald Koeman mener laget hans bør gå til denne kampen helt uten frykt.

– Det er en ny sesong, en ny kamp, en ny manager for Everton, og jeg forstår ikke hvorfor en skal være redd for å spille mot Liverpool. Det kan jeg ikke begripe. Jeg synes vi gjorde en god jobb på Goodison Park. Vi spilte slik vi bør spille mot Liverpool, og det samme vil vi gjøre igjen på lørdag, sa Koeman på dagens pressekonferanse..

Det så ut til å gå mot poengdeling av Liverpool og Everton møttes på Goodison før jul - frem til Daniel Sturridge sendte i vei et skudd som gikk i stolpen, og spratt ut til en lys våken Sadio Mané. Han føler laget hans hadde fortjent mer da lagene møttes sist.

– Vi fortjente ikke å tape, og vi må ha den samme innstillingen igjen. Selv med skadene tror jeg vi har et sterkt lag for lørdag, og det blir en fin utfordring.

– Jeg synes vi viste hjemme hvordan du må spille. Med den riktige innstillingen, med lidenskap og evnen til å kontrollere følelsene.

MANAGERDUELLEN:
MANAGERDUELLEN:  Jürgen Klopp og Ronald Koeman.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]