– Jakter 5-6 storkjøp hvis det blir CL

Alexandre Lacazette og Naby Keita skal være blant overgangsmålene til Jürgen Klopp.

3. mar 2017 kl 00.21 Arve Vassbotten

David Maddock i The Mirror hevder det er en enighet innad i klubben om at det trengs fem eller seks kvalitetssigneringer for neste sesongen om Liverpool kvalifiserer seg for Champions League.

Blant spillerne som står høyt på ønskelisten er Lyon-spissen Alexandre Lacazette og Red Bull Leipzigs 22 år gamle midtbanespiller Naby Keita.

Sturridge ut Lacazette inn?

Liverpool takket nei til alle forespørsler om Daniel Sturridge i januar, men Mirror-journalisten mener holdningen vil være en ganske annen til sommeren.

«Hvis det kommer konkrete henvendelser til sommeren, vil han få lov til å dra om prisen er god nok - noe som vil åpne for et fult angrep på å kjøpe Lyon-stjernen Lacazette», skriver Maddock.

Han skriver videre at Klopp vet at Champions League må til for å friste den 25 år gamle spissen, og at det vil bli hard kamp om hans signatur fra London-rivalene Tottenham og Arsenal.

Representanter fra klubben skal allerede ha gjort forespørsler til Lyon om spissen som står med 119 mål på 262 kamper, og har scoret tjue mål i fire sesonger på rad.

Deler agent med Mané

Også Keita er på radaren til mange storklubber både i England og ellers i Europa. Keita har samme agent som Sadio Mané, noe som kan være til fordel for Liverpool i den harde konkurransen.

«Tyskeren vet at laget har kvalitet, men at den mangler bredde, det er en feil han må adressere om Liverpool skal ut i Europa neste sesongen», skriver Maddock.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]