– Jeg er ikke bare en mann for framtiden

Divock Origi er fast bestemt på å etablere seg som en toppspiss i Liverpool.

2. apr 2017 kl 13.39 Arve Vassbotten

Divock Origi brukte bare tre minutter fra han kom inn på banen for en skadet Sadio Mané, til han satte inn den avgjørende tredje scoringen mot Everton.

Etter kampen gjorde 21-åringen det klart at han ønsker å spille en stor rolle for Liverpool i de åtte gjenværende kampene av sesongen.

– Jeg har alltid sagt at jeg ønsker å bli en toppspiss for dette laget, og jeg føler at jeg kan bli det. Jeg ønsker å vise på banen at jeg ikke er en mann for framtiden, men et alternativ i dag, sier han til Liverpoolfc.com.

– Laget kommer selvsagt først, men jeg er veldig glad for å hjelpe laget, supporterne og klubben selvsagt, sier han.

Vanskelig etter landskamppause

Derby-seieren henger høyt for den belgiske unggutten.

– Jeg er veldig glad. Det er alltid spesielle kamper, og fra jeg kom hit har jeg følt tiltrekningen mot denne kampen, og det å kunne bidra til at det ble seier er viktig. I tillegg er det en veldig viktig seier med tanke på resten av sesongen, sier Origi.

Han mener forberedelsene til kampen langt fra var ideelle.

– Det er aldri enkelt etter en landskamppause fordi man reiser bort til andre omstendigheter, andre lag, og så må du komme tilbake og nullstille igjen. Vi hadde en dag å forberede oss på, siden det fløy inn spillere fra Brasil og andre steder, og jeg synes vi håndterte det godt.

– Jeg tror dette er en god start for å sikre Champions League-billett, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]