Adam Lallana: – Jeg føler meg hjemme her nå

Adam Lallana var aldri i tvil om at han skulle skrive under den nye langtidskontrakten han fikk tilbud om fra Liverpool FC.

22. feb 2017 kl 19.19 Einar Kvande

– Jeg føler at jeg har slått rot her nå, og blitt en del av denne klubben. Om jeg skal være ærlig, så tok det litt tid før jeg ble husvarm, men når jeg ser tilbake så skyldes det flere faktorer. Blant annet var laget i en omstillingsfase, og det kom mange spillere inn den sommeren jeg kom til klubben, sier Adam Lallana til Liverpoolfc.com etter å ha satt navnetrekket sitt på en avtale som strekker seg til sommeren 2020.

– Det er umulig å føle seg mer hjemme noe sted enn jeg gjør her akkurat nå, og det tror jeg vises ute på banen også, legger 28-åringen til.

– Det beste med dette for meg er at jeg føler at jeg virkelig kan bidra med noe her de kommende årene. Jeg føler jeg kan prestere på det nivået jeg gjør nå i lang tid fremover.

Stabilitet og høye ambisjoner

– Det var ingen vanskelig avgjørelse å ta da jeg ble bedt om å signere den nye kontrakten. Vi har alt som kreves her for å oppnå suksess. Dersom vi klarer å holde denne spillertroppen her for en lang periode, kan det bare være bra for oss.

– Vi vet at manageren har skrevet under en langtidskontrakt, og alt er på plass. Vi har stabilitet og høye ambisjoner. Det er en brukbar kombinasjon.

– Konkurransen i Premier League er utrolig sterk, det vet alle, men når jeg ser på troppen vår tror jeg genuint at vi kan slå alle i denne ligaen, og gjøre det jevnlig. Dette er en god tid å være i Liverpool, men som manageren har sagt, vi er fortsatt i en utviklingsfase, så vi har enda bedre tider foran oss.

– Både på lang sikt og kort sikt handler alt om å vinne. Vi har vært nære flere ganger etter at jeg kom hit. Vi er ikke langt unna.

– I min første sesong nådde vi semifinalene i begge de hjemlige cupene, og forrige sesong nådde vi to finaler, inkludert en finale i en europacup. Denne sesongen kom vi til en ny semifinale, og er med i toppen av Premier League. Så vi er nærme, men vi ønsker selvsagt alle sammen å vinne ting, og så mye som mulig. Manageren har bevist at han er en vinner, og vi stoler fullt og helt på ham. Så både på kort og lang sikt handler det om å vinne trofeer for Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]