– Jeg husker ingenting

Fernando Torres husker ingenting av situasjonen der han ble skallet ned i går kveld, men er nå utskrevet fra sykehuset.

3. mar 2017 kl 11.34 Einar Kvande

Torres slapp fra den stygge situasjonen der han ble skallet i bakhodet av Deportivo La Corunas Alex Bergantinos med en hjernerystelse, og ble i formiddag utskrevet fra Hospital Modelo i La Coruna etter å ha ligget til observasjon gjennom natten. Undersøkelser fastslo at han slapp med skrekken, og ikke fikk noen skader i nakken eller indre hodeskader.

Den tidligere Liverpool-spissen vekslet noen få ord med de ventende journalistene da han forlot sykehuset i formiddag.

– Alt er bra. Jeg ønsker å takke mine lagkamerater og alle Deportivo-spillerne som kom for å besøke meg. Jeg ønsker også å takke alle supporterne som ønsket meg god bedring via sosiale medier, siteres Torres av AS.

Har sett opptak av situasjonen

– Slik som dette skjer i fotball. Alex var veldig bekymret i går. Noe lignende skjedde meg da jeg spilte for landslaget.

– Jeg har sett opptak av det som skjedde, og folk har snakket med meg om det, da jeg selv ikke husker noe fra situasjonen.

– Jeg ønsker å takke staben her ved sykehuset, som ga meg førsteklasses behandling, og jeg håper å være tilbake i trening så raskt som mulig.

– Dette er slikt som skjer i fotball, og jeg vil være tilbake i trening om noen få dager. Det kom som et stort sjokk, men heldigvis tilhører det nå fortiden.

Torres vil nå tilbringe litt tid i Santiago de Compostela før han returnerer til Madrid, da medisinske eksperter har rådet Atletico-spilleren til ikke å fly med det første, for å være føre var.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]