– Jeg tror fortsatt jeg har en framtid i Liverpool

Til tross for en sesong med lite spilletid i Burnley, har ikke Jon Flanagan gitt opp håpet om å kjempe seg tilbake i Liverpools startoppstilling.

11. mar 2017 kl 22.44 Arve Vassbotten

Søndag ser Jon Flanagan på fra tribunen på Anfield, når hans moderklubb Liverpool møter utlånsklubben Burnley.

Selv om han ikke har fått spille så mye han hadde håpet denne sesongen, mener 24-åringen at fysikken er tilbake der den skal være etter skademarerittet.

Vil tilbake på Liverpool-laget

– Jeg har en jobb å gjøre for Burnley til sesongen er over, men etter det vil jeg komme tilbake å bevise hva jeg kan gjøre i Liverpool. En av mine største styrker er selvtiitten. Tidligere har jeg fått folk til å endre mening om meg, og har kjempet meg inn i et veldig godt Liverpool-lag, sier Flanagan til Liverpool Echo.

– Jeg har vist at jeg kan spille på det aller høyeste nivået, jeg har sterkt tro på at jeg kan gjøre det samme igjen. Jeg føler fortsatt at jeg har mye å tilby. Jeg ser virkelig fram til den utfordringen, sier scouseren.

Lite skadet

Flanagan får ikke spille helgens kamp siden han ikke kan spille mot klubben han er på lån fra. Han har bare spilt 9 kamper for Burnley denne sesongen.

– Jeg skulle selvsagt gjerne spilt mer, men slik er fotball. Jeg kom inn på laget rundt juletider og følte ting gikk bare, men dessverre fikk jeg en liten smell på trening som holdt meg borte en ukes tid, og det ga en annen sjansen - som han tok godt vare på.

– Jeg har virkelig fått fysikken tilbake. Bortsett fra den lille skaden før jul, har jeg ikke gått glipp av en eneste trening hele sesongen, og jeg føler meg mer fit og sterkere enn jeg har gjort på flere år.

Ikke lyst å skifte klubb

Underveis i låneoppholdet har Flanagan hatt mye kontakt med Julian Ward, som holder kontantakten med spillerne på lån.

– Jeg tror fortsatt jeg har en framtid i Liverpool. Jeg tenker ikke på å dra videre. Du må beholde troen på egne ferdigheter, og jeg er klar for å kjempe.

– Det er en vanskelig kamp for meg. Jeg ønsker at Burnley skal holde seg i Premier League, men jeg har vært Liverpool-fan hele livet og det er fortsatt min klubb, sier han om det å se kampen fra tribunen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]