Lokal journalist James Pearce:Julian Brandt inn og Emre Can ut?

I en spørrerunde i Liverpool Echo uttaler Pearce seg bl.a. om transfers, nye kontrakter og talentfulle spillere på Anfield.

24. jan 2017 kl 16.47 Torbjørn Flatin

En travelt opptatt James Pearce hadde tidligere i dag en webchat, hvor eksperten på Liverpool FC i lokalavisen Liverpool Echo, bl.a. kom med disse svarene:

Kontrakter

Adam Lallana og Dejan Lovren vil bli tilbudt nye kontrakter og er en viktig del av fremtidsplanene til Jürgen Klopp.
Fremtiden til Daniel Sturridge er usikker, da han ikke får den spilletiden han ønsker. Pearce tror imidlertid ikke han vil gå til kinesisk fotball, som 27-åring.
Emre Can er en annen det knytter seg usikkerhet til, da midtbanespilleren ikke har vært villig til å skrive under på et nytt kontraktstilbud og tydelig mener han er mer verdt enn hva Liverpool tilbyr. Hvis han ikke skriver under innen sommeren vil han trolig bli solgt da han kun har et år igjen av sin nåværende avtale.

Transfers (i januar)

Trolig ingen kjøp slik det ser ut nå.
Mamadou Sakho ut er sannsynligvis den mest betydningsfulle transaksjonen. Unge spillere som Cameron Brannagan og Connor Randall kan være aktuelle for et utlån.

Transfers (til sommeren)

Klopp er en stor fan av Julian Brandt (20) hos Bayer Leverkusen og ønsket å kjøpe ham i dette transfervinduet. Liverpool vil håpe at i motsetning til Christian Pulisic hos Borussia Dortmund, så skriver ikke Brandt under på noen ny avtale med klubben i Bundesliga og at det kan være mulighet til å få kjøpt ham til sommeren, da det forventes at det vil bli gjort et nytt forsøk fra Anfield.

Unge spillere

Pearce forventer at Trent Alexander-Arnold starter kampen mot Wolves til lørdag, og han er en spiller som har imponert alle denne sesongen.
Brasilianske Allan er en annen spiller som Liverpool har store forhåpninger til, men det er problemer med å få ordnet arbeidstillatelse. Det er også årsaken til at de fleste spillerne som LFC henter fra Sør-Amerika har spilt i Europa før de kommer til Merseyside.
Pearce forventet at Adam Phillips ville ta spranget opp i førstelagstroppen til Jürgen Klopp, men skader har forsinket hans utvikling, nå sist et tretthetsbrudd i ryggen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]