Kamp mot klokka for Coutinho

Jürgen Klopp har ikke gitt opp håpet om å få med Philippe Coutinho mot Stoke, men det er langt fra sikkert at brasilianeren blir friskmeldt i tide.

7. apr 2017 kl 13.59 Einar Kvande

Coutinho kastet opp i pausen under onsdagens 2-2 kamp mot Bournemouth på Anfield, og regnes nå som svært usikker til kampen mot Stoke.

– Phil er fortsatt syk, og var ikke på Melwood i går. Han kommer heller ikke til å være her i dag, fortalte Jürgen Klopp under dagens pressekonferanse på Liverpools treningsanlegg i West Derby.

– Han har hatt en samtale med legen, og han føler seg mye bedre. Men det ser ikke så bra ut med tanke på kampen. Vi får se om det er noen mulighet for at vi kan ta ham med oss i morgen.

– Stoke er ikke så langt unna, så vi vil gi ham all tiden han trenger, men det blir en kamp mot klokka.

Viktig trio definitivt ute

Liverpool må definitivt klare seg uten Sadio Mané, Adam Lallana og Jordan Henderson på Britannia Stadium. Daniel Sturridge kan imidlertid få sitt comeback etter langvarige sykdoms- og skadeproblemer.

– Adam Lallana er bedre. Mye bedre. Men det er selvsagt ingen mulighet for at han rekker helgens kamp, for han er ikke tilbake i trening ennå. Han føler seg bra, og har fremgang, men problemet er at strekken er i en muskel han benytter når han skyter. En muskel du i all hovedsak benytter når du skyter.

– Han kjenner ikke noe til skaden for øyeblikket, men han vil trenge noen dager til for å være på den sikre siden, før han kan komme ut på treningsfeltet igjen.

– Det er noe lignende som Jordan Hendersons situasjon. Hendo har fin fremgang, men vi vet ikke eksakt når han kan være tilbake i trening igjen.

– Daniel deltar på treningene. Han var med både i går og i dag. Vi får se med tanke på kampen. Han har ingen problemer av betydning.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]