Kamp mot klokka for Origi og Firmino

Divock Origi og Roberto Firmino er usikre kort for Jürgen Klopp foran kampen mot Manchester City. Jordan Henderson og Daniel Sturridge er ikke aktuelle for matchen.

17. mar 2017 kl 15.14 Einar Kvande

Klopp håper i det lengste at han kan benytte seg av duoen Roberto Firmino og Divock Origi i kampen på Etihad søndag ettermiddag.

Firmino gikk glipp av kampen mot Burnley forrige helg, på grunn av at han fikk en muskelskade i låret i kampen mot Arsenal. Origi fikk en liten smell tidligere i uken.

Dejan Lovren er imidlertid klar til innsats mot City, etter at han spilte 75 minutter for U23-laget mandag kveld.

– Hva kan jeg si om skadesituasjonen? Vi har savnet en håndfull spillere på trening denne uken, åpnet Klopp sin pressekonferanse i ettermiddag.

– Hvem kommer ikke til å bli involvert på søndag? Hendo, men det fortalte jeg dere allerede i forrige uke. Han har ingen sjanse. Daniel Sturridge har heller ingen sjanse.

– Roberto Firmino har ikke trent sammen med resten av laget ennå, men blir kanskje involvert med laget i dag eller i morgen, så det kan være en mulighet for at han kan spille på søndag.

– På toppen av det hele måtte Divock Origi stå over treningen i går, fordi han kjente på en skade. Det er trolig ikke noe alvorlig, men i vår situasjon må vi være veldig forsiktige. Det var vi. Vi får se om han kan være involvert i treningen i dag eller i morgen, men det er ikke sikkert han kan det.

– Så vi har noen usikre kort, men Dejan spilte mandag kveld og er skadefri, avsluttet Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]