Kaster inn 2-3 nye spillere mot Liverpool

Swanseas manager har ingen planer om å vente med å bruke sine nysigneringer.

19. jan 2017 kl 22.24 Arve Vassbotten

Både venstreback Martin Olsson, som kom fra Norwich, og midtbanespiller Tom Carroll, fra Tottenham, blir satt inn på Swanseas lag mot Liverpool på lørdag.

Det avslørte Swansea-manager Paul Clement på sin pressekonferanse torsdag.

Vingen Luciano Narsingh, har også kommet til klubben fra PSV Eindhoven, men sliter med en skade i leggen og er dermed mer usikker.

– Jeg tror disse spillerne kommer til å forbedre oss. Jeg vil si at 90-95 prosent av tankene når vi henter inn spillere handler om at de skal ha en innvirkning med en gang, sier Clement.

INN PÅ LAGET:
INN PÅ LAGET:  Martin Olsson kan få en ny kamp mot LIverpool på lørdag.

4-0 i første kamp

I sin første kamp som Swansea-manager endte det med 4-0-tap for Arsenal.

– Vi må fortsette å jobbe hardt på treningsfeltet, for vi må være mer stabile. Tegnene i de første 30 minuttene mot Arsenal var veldig oppløftende. Men så satte Arsenal inn et nytt gir, og vi kunne ikke holde følge. Men klarer vi å strekke ut de 30 minuttene, har vi gode muligheter også mot de gode lagene.

– Vi må forsvare oss godt denne helgen og hvis vi får sjanser, må vi ta dem.

– Jeg kan se forbedringer allerede, og nå handler det om å være jevnere. Vi håper vi kan være det mot Liverpool, sier han.

Masse karisma

Clement tror Liverpool kan by på vel så store utfordringer som Gunners, for laget som ligger helt nederst i Premier League.

– Dette kan være en enda vanskeligere kamp enn mot Arsenal, fordi vi spiller borte mot en tittelutfordrer som spiller god fotball og som forsvarer seg med masse energi.

Clement var i Real Madrid da klubben møtte Dortmund med Klopp som sjef. Den gang vant Real 3-0 hjemme, og tapte 2-0 borte.

– Han har masse karisma og masse energi. Folk jeg kjenner som har jobbet med han, sier han er fantastisk med spillerne. Han får alt ut av dem, sier Swansea-sjefen om Klopp.

– Liverpool er et godt lag å se på, og som spiller med høy intensitet. Jeg synes de spiller moderne fotball.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]