– Kaster seg inn i kampen om Meyer

I fjor var prislappen 45 millioner pund, nå kan den være en tredjedel. To andre Schalke-spillere er også på ønskelisten.

30. mar 2017 kl 10.39 Arve Vassbotten

Liverpool skal være klare til å konkurrere med Tottenham og Everton om Schalkes midtbanespiller Max Meyer, skriver David Maddock i The Mirror.

I fjor sommer var prisantydningen på 21-åringen 45 millioner pund da Tottenham gjorde et framstøt, nå er prisen nede på potensielt en tredjedel siden han bare har ett år igjen av kontrakten.

Speidet to kamper

På tysk TV uttalte Meyer i helgen at det er «50-50» om han drar eller blir værende i klubben.

Liverpool skal ha hatt speidere på Tyskland U21-kamper mot England og Portugal i forrige uke for å se på Meyer, og også Schalke-lagkamerat Leon Goretzka.

Meyer har vært litt inn og ut av laget denne sesongen etter at han kom på kant med trener Markus Weinzierl, da manageren kritiserte han etter tap mot Bayern München.

Håper på 14 millioner pund

Ifølge rapporter fra Tyskland skal Schalke nå være villig til å lytte til tilbud på rundt 17 millioner pund for den offensive midtbanespilleren.

«Liverpool har håp om å få Meyer for så lite som 14 millioner pund, og vil være interessert hvis det er prisen.»

«De er også interessert i Goretzka, som også nekter å signere en ny avtale med bare et år igjen av kontrakten, og en tredje Schalke-spiller, venstrebacken Sead Kolasinac, som blir tilgjengelig på free transfer i sommer», skriver Maddock.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]