Klopp har ingen planer om å selge Origi

Divock Origi har denne uken ytret at han er misfornøyd med spilletiden han har fått denne sesongen, men Jürgen Klopp har ingen planer om å gi slipp på belgieren.

25. mar 2017 kl 09.32 Einar Kvande

– Det er litt frustrerende at jeg spiller så lite. Jeg kommer til å ta en vurdering i ro og mak etter at sesongen er over, uttalte Origi til belgiske journalister tidligere denne uken.

Liverpool-spissen har ikke vært i nærheten av den formen han viste før han fikk en stygg ankelskade mot Everton i april i fjor. Totalt har angriperen fått 14 kamper fra start og 20 innhopp fra benken denne sesongen.

Klopp foretrekker en angrepstrio med Sadio Mané, Roberto Firmino og Philippe Coutinho når han har alle sine offensive kort skadefrie. Origi har derfor varmet benken i store deler av sesongen.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Anfield-klubben ikke har noen planer om å selge Origi i sommer. Klopp er helt klar på at 21-åringen er en mann for fremtiden.

Det gjenstår å se om Liverpool spiller i Champions League eller Europa League neste sesong, men de røde er nesten garantert spill i europacupene, og vil dermed få et mye tettere kamp-program i 2017-18 enn de har hatt denne sesongen. Dermed blir det viktig å ha en stor tropp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]