Klopp møtte Draxler

Jürgen Klopp møtte Julian Draxler før spilleren signerte for Paris Saint-Germain. James Pearce tror Daniel Sturridge forlater klubben.

15. mar 2017 kl 18.08 Arild Skjæveland

Liverpool hentet ingen ingen forsterkninger i januarvinduet - men det var ikke fordi det ikke var penger tilgjengelig. James Pearce i Liverpool Echo sier at Klopp møtte Julian Draxler, før den tyske landslagsspilleren signerte for Paris Saint-Germain.

– Klopp møtte Draxler, men spilleren bestemte seg for PSG. Jeg tror de store lønningene fra Paris var del av det, men de var også fremdeles med i Champions League, sier James Pearce i et intervju med Anfield Nation.

Pearce mener det var penger tilgjengelig for Klopp.

– Jeg kan bare rapportere ting slik jeg ser det, men Klopp var helt klar, både med mikrofonene av og på, om at han hadde støtte fra eierne og at det var penger tilgjengelig i januar. Han kunne bare ikke få spillerne han ønsket seg, sier Pearce.

Tror Sturridge er ferdig

Echo-journalisten tror Daniel Sturridge kommer til å forlate klubben til sommeren. Da må det kjøpes spiss.

– Det er sannsynlig at Daniel Sturridge kommer til å forlate klubben, og da blir det viktig at Liverpool kjøper en spiss som kan score 25 mål i en sesong. Liverpool er per i dag den eneste av klubbene på topp sju som ikke har en.

– På min innkjøpsliste ville en dominerende midtstopper være neste, og deretter en rask ving, en venstreback og en dominant sentral midtbanespiller. Når det gjelder målvakter, synes jeg Simon Mignolet har forbedret seg denne sesongen, og det er for tidlig å avskrive Loris Karius.

Julian Brandt har blitt linket til Bayern München, og samtalene skal være godt på vei. Det er en spiller på Klopps ønskeliste.

– Brandt er helt klart høyt på lista over Liverpools mål for sommeren. Om han er på toppen av lista vet jeg ikke. Klopp ville ha kjøpt ham i januar dersom Leverkusen ville vært villig til å selge. Jeg er sikker på at det er flere overgangsmål som er klare, som vi ikke har rapportert om enda, men mye avhenger av om Liverpool kvalifiserer seg til Champions League eller ikke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]