Klopp ønsker å styrke familien Liverpool FC

Jürgen Klopp mener at en tur til Tenerife med familie og barn bare vil være til gode for en tropp som forbereder seg til et Merseyside derby.

21. mar 2017 kl 21.59 Torbjørn Flatin

LFC har tilbudt de som ikke er opptatt med landskamper de neste dagene en mulighet til å trene med utmerkede fasiliteter og under strålende sol på Tenerife. Med på turen er også en rekke koner, kjærester og barn, som Jürgen Klopp mener vil bringe troppen bare nærmere hverandre og gjøre spillerne mer komfortable.

Manageren tror det vil være ypperlig oppladning til neste ligakamp mot Everton, selv om det nok vil være noen som påminner ham om at etter siste lignende tur, på La Mange, var innsatsen slett i den påfølgende kampen i Leicester.

- Spillerne er her fordi vi skal trene, understreker Klopp til Liverpoolfc.com.

- Det er en vidunderlig mulighet som klubben har gitt oss, at vi kan kombinere det med å være sammen med våre familier.

- I dag vil vi ha tre virkelig intense økter, det er viktig, men vi vil også ha tid sammen med være nærmeste.

- Vi har nye spillere siden vi var her i fjor, slik at vi nå også får truffet deres koner og barn.

- Det er vanskelig å måle hva dette betyr, men jeg vil alltid hevde at det inngir fornuft, forklarer Klopp videre angående det å ha familiene med på turen.

- Dette er noe vi tror på, det å prøve å skape en atmosfære. Det hjelper spillerne, da det ikke er lett å ha et normalt privatliv som en profesjonell fotballspiller. Fru Klavan er også her med sine to gutter, mens Raggy er avgårde med landslaget, noe som er hyggelig. Det er viktig at damene også blir kjent med hverandre og vi prøver å gjøre lignende ting som dette så ofte som mulig.

- Hvis spillerne trives er det mer trolig at de vil prestere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]