Klopp: – Vi hadde penger til å kjøpe spillere i januar

Liverpools manager avviser at det ikke var midler til å styrke troppen, men at de spillerne man hadde blinket ut ikke var tilgjengelige.

6. feb 2017 kl 00.04 Torbjørn Flatin

Etter ti kamper med en seier i cup og liga i 2017 har Liverpool-fans via bl.a. sosiale medier begynt å klandre eierne FSG for at det ikke ble styrket en spillertropp på Anfield som virker å tørste etter noe nytt blod. Det avviser Jürgen Klopp, og klandrer ingen andre enn seg selv.

- Det er veldig viktig aldri å klandre noen andre enn deg selv for dine feil, sier Klopp til Liverpool Echo.

– Det er ikke tilfellet fortsetter tyskeren, om hvorvidt han ble forhindret fra å styrke stallen. De røde var bl.a. linket sterkt til spillere som Julian Draxler, Christian Pulisic og Julian Brandt, hvor Draxler endte opp i PSG mens de to andre fortsatt er i Bundesliga.

- Jeg kan ikke forandre på mitt svar bare fordi vi spilte dårlig fotball i dag, forklarte Jürgen Klopp etter nederlaget i Hull. – Vi hadde en mulighet til å gjøre noe, men vi fant bare ikke de riktige spillerne.

Vi hadde en mulighet til å gjøre noe, men vi fant bare ikke de riktige spillerne.Jürgen Klopp

- Det var fordi disse spillerne ikke var tilgjengelige.

- Vi prøvde forskjellige ting, men det dreide seg ikke om penger eller andre årsaker. Hvis dere sier at «det ikke er mange nok gode spillere», da må jeg bare ta det til meg.

Tror riktige grep kan tas

- Jeg tror ikke jeg er perfekt, men jeg føler meg 100 % ansvarlig for tap. Mye mer enn om vi skulle vinne, og slik har jeg vært hele livet.

- Det betyr ikke at jeg ikke lider, men jeg synes ikke synd på meg selv. Jeg vet at jeg vil våkne opp neste morgen og tenke på løsninger.

- Selv om det nå føles virkelig ille, det er ikke verdens største problem. Mange lag har gjort feil og rettet de opp, men da må du ta de riktige grepene. Jeg har tro på at jeg kan greie å gjøre det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]