Se bildene: Klopp viste hele følelsesregisteret

Kranglet med fjerdedommer og Everton-benken, raste mot The Kop da de sang navnet hans og vill jubel. Se bildene av Klopp under derbyet.

2. apr 2017 kl 12.07 Arve Vassbotten

Evertons manager Ronald Koeman likte dårlig engasjementet på Liverpool-benken under lørdagens Merseyside-derby. Men Jürgen Klopp ville ikke gå inn i noen diskusjon med sin nederlandske kollega etter kampen.

ENGASJERT:
ENGASJERT:  Jürgen Klopp tok noen diskusjoner med fjerdedommer underveis.

– Jeg liker ikke trenere som fra benken hele tiden roper til dommeren og linjemenn, og lager et stort show rundt taklinger. De var gale, sa Koeman etter kampen.

– Ifølge benken deres burde dommeren gitt åtte røde kort, sa Evertons manager, men la til at utbruddet ikke var rettet mot Klopp selv.

– Det handler om fotball, vi lager ikke noe show fra benken, som Liverpool. Det er fotball, et hardt men rettferdig spill, mente han.

– FOLK TROR JEG ER GAL:
– FOLK TROR JEG ER GAL:  Jürgen Klopp har ingen problemer med å forstå hvorfor noen synes han er litt gal på sidelinjen.

– Snakket Koeman om meg? Si hva dere vil om det, var Klopps korte kommentar til det, da han ble intervjuet rett etter kampen.

HARDE TAKLINGER:
HARDE TAKLINGER:  Klopp var lite fornøyd med endel av taklingene fra de blå på lørdag.

På pressekonferansen seinere sa han litt mer.

– Det er litt vanskelig, det er litt «han sier det, og han sier det» for meg. Han sa ingen ting til meg. Vi tok hverandre i hendene etter kampen, så jeg tror ikke det er min jobb å snakke om han. Teamet mitt er veldig bra gutter, som er engasjert i kampen. De spør ikke om noe som ikke er rett. Noen ganger har vi flekker på brillene, det er mulig, men noen ganger ser vi helt klart også.

OPPILDNET PUBLIKUM:
OPPILDNET PUBLIKUM:  Klopp tok som vanlig rollen som dirigent også for publikum på Anfield.

– Jeg vet at folk tror jeg er gal på grunn av måten jeg ser ut på. Jeg viser følelser, men lagene mine er alltid på toppen av fair play-tabellen, sa Klopp.

LENGE IGJEN...:
LENGE IGJEN...:  Klopp ville ikke høre at det ble sunget om han før kampen var over.

Men at det var liten tvil om at det var mye følelser i sving også på sidelinjen fra Jürgen Klopp. Han raste også mot The Kop og pekte på klokka, da de begynte å synge hans navn mot slutten av kampen.

– Publikum kan gjøre det de vil, men jeg tenkte at: «Jeg skjønner ikke hvorfor. Det er fortsatt 5-6 minutter igjen av kampen, hvordan kan de starte nå?»

– Det er vanskelig for meg å forstå. For meg er det et tegn på at kampen er over. Og kampen er over når den er over, når fløyta går, sier han.

Men når fløyta omsider ble blåst i, og det fortsatt sto 3-1 kunne han slippe jubelen løs for alvor.

DEBUT-KLEM:
DEBUT-KLEM:  Trent Alexander-Arnold fikk sin Merseyside-debut.
ORIGI-KLEM:
ORIGI-KLEM:  Origi scoret det siste målet, og ble omfavnet av Klopp etter kampen.
LUCAS-KLEM:
LUCAS-KLEM:  Lucas Leiva spilte en knallkamp på midtbanen, noe Klopp viste å sette pris på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]