Kommer ikke til å betale overpris for Salah

Liverpool vil se seg om etter alternativer dersom Roma setter seg på bakbeina i forhandlingene om en overgang for Mohamed Salah.

6. jun 2017 kl 13.13 Einar Kvande

Det er Liverpool Echo som melder at Liverpool FC ikke akter å betale noen overpris i sitt forsøk på å sikre seg Mohamed Salah.

Anfield-klubben ønsker å styrke angrepsrekka med den hurtige vingen, men har allerede fått avslag på et bud på 28 millioner pund for den egyptiske landslagsspilleren som gjorde 15 mål og hadde 13 målgivende pasninger på 31 kamper i Serie A sist sesong.

Ingen nye samtaler

Liverpool og Roma er fortsatt ikke blitt enige om noen overgangssum, da ingen samtaler har funnet sted siden forrige uke, melder Echo.

Roma krever at Liverpool betaler over 35 millioner pund for 24 år gamle Salah, og Echo gjør det klart at Liverpool FC kommer til å vurdere alternative spillere dersom partene ikke kommer til enighet.

Valgte Chelsea

Salah hadde sjansen til å bli Liverpool-spiller i 2014, men valgte den gangen å forlate Basel til fordel for Chelsea.

Liverpool gikk for Salah som vingalternativ etter at det ble klart at Julian Brandt ikke var så ivrig på en overgang til Anfield-klubben fra Bayer Leverkusen, fordi han fryktet at han ikke ville få nok spilletid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]