Korsbåndet ikke skadet

Sesongen er over for Mamadou Sakho, men han har «bare» strukket leddbånd i venstre kne.

28. apr 2017 kl 10.10 Einar Kvande

Liverpool FC har fått gode nyheter når det gjelder Mamadou Sakhos skade. Resultatene fra en MRI-scan viser at franskmannen ikke har røket korsbåndet i venstre kne.

Liverpool Echo melder at midtstopperen kommer til å miste resten av sesongen, men skaden er likevel ikke så alvorlig som man først fryktet.

Undersøkelsen viste at Sakho kun har strukket leddbånd i kneet.

Fortsatt «salgbar»

Den utlånte Liverpool-forsvareren ble båret av banen tidlig i annen omgang av Crystal Palace sin kamp mot Tottenham på Selhurst Park mandag kveld.

Sakho landet forkjært i en duell med Harry Kane, og kommer altså ikke til å figurere i noen av Palace sine fire gjenværende kamper denne sesongen.

Hadde korsbåndet vært ødelagt ville Sakho ha vært satt ut av spill i ni måneder, noe som ville satt en stopper for Liverpools planer om å selge franskmannen i sommer.

Nå som det er klart at skaden er langt mindre alvorlig, vil trolig interesserte klubber ikke vegre seg for å legge inn bud likevel.

3-4 uker

Paul Joyce i The Times har mer optimistiske rapporter enn James Pearce i Echo, og vil ikke utelukke at Sakho kan komme i spill igjen denne sesongen.

Han antyder et skadeopphold på 3-4 uker, og opplyser at Liverpool-spilleren vil bli værende hos Crystal Palace i fall han skulle bli friskmeldt i tide til deres siste kamp for sesongen, mot Manchester United.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]