Lallana tilbake mot Watford?

Jürgen Klopp håper å ha Adam Lallana og Jordan Henderson tilbake i troppen innen slutten av måneden.

13. apr 2017 kl 21.11 Arve Vassbotten

Verken Adam Lallana eller Jordan Henderson er så langt tilbake i full trening, og begge er uaktuelle mot West Brom. Men på torsdagens pressekonferanse gjorde Klopp det likevel klart at det er bedring å spore.

– Lallana og Henderson er bedre, men ikke klare til helgen, sa han.

– Når det gjelder Jordan var det klart fra starten av at det ikke var noen eksakt tidshorisont. Vi måtte vente til han ikke føler noe. Slik er det, og det er det vi fortsatt venter på.

Uten smerter nå

– Han føler ikke noe med den treningen han gjør nå. Men vi må ta det steg for steg før han er tilbake i trening med laget, sier Klopp om Hendersons fotskade.

– Med Adam er det litt enklere. Jeg kan si at etter Palace-kampen så vil han være tilbake i trening som normalt. Så kommer Watford, og da kan han være i troppen eller være noen jeg kan vurdere til den, sier Klopp.

Fire kamper med Lallana?

– Med Jordan kan det bli trening neste uke, eller uka etter, men jeg tror vi er på god vei med han også. Jeg er ganske sikker på at han vil få noen kamper til denne sesongen, sier Klopp optimistisk.

Hvis det stemmer er prognosene for Lallana bedre enn man kunne frykte tidlig i skadeoppholdet.

Den viktige midtbanespilleren kan da være aktuell for både kampen mot Watford 1. mai, Southampton 7. mai, West Ham 14. mai og sesongavslutningen mot Middlesbrough 21. mai.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]