NY ROLLE:  Steven Gerrard har kommet godt i gang som trener og rådgiver for akademispillerne, og var en del av støtteapparatet for U18 mot West Brom.

Ledet to ganger uten å vinne

Med Steven Gerrard på sidelinja var Liverpool U18 gode i perioder, men fikk ikke mer enn uavgjort mot West Bromwich lørdag.

Liverpools juniorer vartet opp flere gode angrep i første omgang, og Okera Simmonds ga laget ledelsen på straffe etter at Yan Dhanda ble felt.

Like etter pause utliknet imidlertid «The Baggies», før forsvarsspiller George Johnston responderte og sendte vertene foran igjen. West Bromwich sikret det ene poenget fire minutter før slutt.

– Vi spilte bra i første omgang, men klarte ikke utnytte dominansen til å få en mer komfortabel stilling, forklarer hovedtrener Neil Critchley.

– Andre omgang var rufsete, og vi kontrollerte den ikke så mye som ønsket. Vi traff tverrliggeren og stanga før George scoret, men var ikke i stand til å holde på ledelsen.

– Jeg må si at det var utrolig for staben og spillerne å ha Steven Gerrard på sidelinja. Steven ga gutta et stort løft med sitt nærvær.

Liverpool U18: Kelleher; N. Williams, R. Williams, Johnston, A. Lewis; Coyle, Jones, Dhanda (Hunter 80); Simmonds (McAuley 78), Millar, Adekanye